Frumusețe, Trăiește sănătos cu Simona, Video

Cum ne putem revigora pielea la început de primăvară? – VIDEO

Autor:

Aspectul tenului este cel care se află cel mai des în preocupările doamnelor. Începând cu adolescența, când ne putem confrunta cu acneea, și pe măsură ce înaintăm în vârstă suntem în căutarea unor soluții care să ne mențină pielea frumoasă, tânără și strălucitoare.

Vezi toate articolele despre:
acneefrumusețepieleprimăvarăvideo

Invitata Simonei Dragomir din această ediție, la Trăiește sănătos, este Alexandra Crâșmaru, specialist în beauty, dermatoestetică, și ne vorbește despre cum putem avea grijă de aspectul pielii cu ajutorul rejuvenării faciale.

Terapiile de rejuvenare facială sunt menite să păstreze sănătatea și frumusețea pielii și să ofere un aspect cât mai natural tenului. Sunt metode noninvazive sau minim invazive care ajută la păstrarea aspectului tânăr și luminos al pielii.

Tipuri de terapii

PRP face parte din paleta intervențiilor minim invazive care ajută stimularea producției de colagen. Această terapie poate determina corpul să producă noi rețele de elastină și de colagen, pentru că presupune injectarea cu propria plasmă. Folosind propriul sânge, nu pot fi reacții adverse. Terapia poate fi utilizată la nivelul feței, al mâinilor, al decolteului sau în alte zone în care se dorește o revitalizare a pielii. Această tehnică poate fi utilizată și în cazul bărbaților care se confruntă cu o alopecie incipientă, ajutând la stimularea regenerării părului. Numărul ședințelor necesare este stabilit pentru fiecare pacient, dar este nevoie, în general, de minimum trei ședințe pentru rezultate vizibile.

Petele pigmentare care apar din cauza expunerii la soare, cele cauzate de înaintarea în vârstă sau orice alt tip de pete pot fi estompate cu ajutorul unor terapii care sunt stabilite de către medic. Printre terapiile care pot fi alese regăsim peelingul chimic, radiofrecvența fracționată, microneedling-ul, utilizate în paralel cu alte tratamente sau rutinele de îngrijire care sunt recomandate tot de specialist.

Radiofrecvența poate fi utilizată atât la nivelul feței, cât și în alte zone ale corpului. Este cea mai recentă și des utilizată pentru rejuvenarea facială și cu un timp mult mai scurt de recuperare, comparativ cu alte metode. Practic, se transmit impulsuri la nivelul pielii, se creează niște microarsuri, invizibile cu ochiul liber, la nivelul profund al pielii, forțând corpul să se vindece, astfel ajutând pielea să se regenereze. Este foarte utilă pentru tratarea cicatricelor postacneice.

Urmărind emisiunea veți afla ce este rejuvenarea facială, de la ce vârstă poate fi făcută, pentru ce tip de probleme poate fi utilizată, care sunt beneficiile rejuvenării faciale, ce tipuri de tratamente există și cât timp se mențin rezultatele.

Dacă doriți să vizionați integral emisiunea, o puteți face accesând link-ul disponibil la începutul acestui articol.

Vizionare plăcută!

Etichete articol:
acneefrumusețepieleprimăvarăvideo
Articolul anterior
Cafea sau energizante naturale? Tu ce alegi? – VIDEO
Articolul următor
De ce ne cade părul? – VIDEO
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
FrumusețeTrăiește sănătos cu SimonaVideo