Frumusețe, Luana Show, Video

Feminitatea ca atribut al tinereții – VIDEO

Autor:

Disciplină, voință, iubire de sine și autenticitate. La o primă rostire pot părea cuvinte complicate, însă ce e mai frumos decât sentimentul de împlinire sufletească, după un drum anevoios și plin de obstacole?

Vezi toate articolele despre:
feminitatefrumusețevideo

Luminița Nicolescu, antrenor fitness, invitata Luanei din această emisiune, discută despre acel lucru despre care de multe ori refuzăm să credem că există, adică puterea din noi. O putere solidă și plină de bucurie, pe care dacă reușim să o descoperim, vom putea să simțim cum întreaga viață ni se schimbă, de la probleme precum neputința de a slăbi, până la iubirea față de propriul corp.

Cât de mult contează persoanele pe care le considerăm mentori?

Într-o lume suprasaturată de tot felul de „modele”, de la vedete, la influenceri, a putea discerne între ce e bine și ce e rău și a alege în mod rațional pe cine urmăm, a devenit un proces tot mai greu. Viața ni s-a umplut de o multitudine de sfaturi, care mai de care mai importante, ajungând într-un fel să trăim pe pilot automat și să facem lucrurile „pentru că așa a zis X”, dar să uităm să ne ascultăm inima.

De aceea, haideți să ne oprim pentru câteva minute din ce facem și să privim în jur. Care sunt oamenii care ne înconjoară? Ce ne aduce zâmbetul pe buze? Ce ne dorim noi cu adevărat de la viața pe care o trăim?

Bineînțeles că nu este pentru toată lumea acest proces de descoperire a sensului vieții bazat pe solitudine, de aceea este atât de important să înțelegem cât de mult contează cine ne însoțește în acest drum.

Învățăm să trăim și nu ne mai concentrăm pe trecerea anilor

Câtă lume nu apelează la operații estetice sau la tot felul de proceduri pentru ca ridurile sau alte semne ale îmbătrânirii să nu iasă la suprafață? Sigur că este important să ne îngrijim de aspectul fizic, însă ținând cont că anii trec, nu mai bine îi trăim din plin? Haideți să ne bucurăm de viață, iar pe lângă locul de muncă la care mergem în fiecare zi, să facem activități care ne aduc împlinire sufletească, fie că citim, pictăm, facem sport, înotăm, privim păsările cum zboară sau facem voluntariat.

Urmărind întreaga emisiune, veți putea afla:

  • Cum facem să nu cădem pradă dietelor înșelătoare?
  • Care sunt comportamentele sănătoase pe care ar trebui să le abordăm?
  • Cum ne concentrăm pe tinerețea sufletului mai mult decât pe bătrânețea trupească?
  • Cum s-a transformat chirurgia plastică din necesitate în obsesie?

Vă invităm să vă așezați comod și să urmăriți întreaga emisiune aflată la începutul acestui articol.

Vizionare plăcută!

Etichete articol:
feminitatefrumusețevideo
Articolul anterior
Ce nu știai despre ceapă? – VIDEO
Articolul următor
Semne ascunse ale deficitului de magneziu – VIDEO
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
FrumusețeLuana ShowVideo