Frumusețe, Luana Show, Video

Terapiile alternative non-invazive de rejuvenare – VIDEO

Autor:

În general, durerea este cea care ne determină să mergem la doctor. Mulți dintre pacienți ajung în cabinet cu o suferință destul de pronunțată și tot ce își doresc este să ia ceva sau să li se facă o procedură care să le diminueze problema. De cele mai multe ori, de îndată ce lucrurile se liniștesc, apare o dorință mai mare, născută din urmele trecerii timpului asupra aspectului pielii. Așadar, putem beneficia de recuperare medicală, dar și de redarea frumuseții, fără a trece prin intervenții invazive?

Vezi toate articolele despre:
frumusețepielerejuvenareridurisistem nervosvideo

În cadrul acestei emisiuni, Luana a discutat alături de dr. Felicia Oprea, specialist medicină regenerativă, despre tot ce trebuie să știm legat de terapiile intravenoase, mezoterapia și alte proceduri care ne pot ajuta să ne recăpătăm aspectul frumos și fermitatea pielii.

Terapiile intravenoase – „cocktail“ pe bază de vitamine și minerale

„Frumusețea vine din interior” nu este doar o vorbă în vânt. De la nivel celular, dacă lucrurile funcționează așa cum trebuie, întregul organism se află în armonie, indiferent dacă vorbim la nivel hepatic, renal sau altceva, aceste lucruri reflectându-se la nivelul pielii. Ați observat vreodată cum arată pielea voastră după o noapte de nesomn? Exact despre acest lucru vorbim, deci, cu alte cuvinte, modul în care ne hrănim și întregul nostru stil de viață se reflectă în sănătatea pielii noastre. Uneori, toate activitățile pe care le avem de făcut, alături de stresul aferent, nu ne ajută să avem un program prestabilit, în care să fim echilibrați și din punctul de vedere al somnului, și din cel al alimentației, însă, din fericire, domeniul medical a evoluat, găsind soluții pentru nevoile noastre.

Unul dintre exemple este reprezentat de cocktailurile cu vitamine și minerale, care, atunci când sunt administrate intravenos, țintesc direct locurile în care trebuie să ajungă. Mai mult, cocktailurile nu se pierd în componenta digestivă și nici nu trebuie să ne facem griji că există probleme în absorbția acestora. Să nu uităm de probabilitatea scăzută de a suferi reacții adverse, datorită faptului că nivelul de acțiune este la nivel celular, motiv pentru care nu apar alte bariere.

Ce conțin aceste cocktailuri?

 • Vitamine din grupul B – B3, B5, biotina, componente ce se găsesc și în produsele cosmetice sau în alte produse de îngrijire.
 • Vitamina C – contribuie la susținerea sistemului imunitar, la protecția neurologică, în absorbția eficientă a fierului, dar și în stimularea producției de colagen, necesar pentru sănătatea pielii.
 • Aminoacizi esențiali.
 • Glutation – unul dintre cei mai puternici antioxidanți.
 • Acid alfa lipoic – antioxidantul care se ocupă de convertirea glucozei din sânge în energie.

Informație importantă!

Aceste perfuzii nu pot fi făcute fără o bază informațională despre starea de sănătate a pacientului, fiecare doză fiind diferită și adaptată în funcție de nevoia specifică a persoanei respective.

Cocktailurile cu vitamine și minerale – de la secretul vedetelor de la Hollywood, la utilizarea pe scară largă

În trecut, acest tip de terapie era utilizat cu precădere de către actorii și vedetele de la Hollywood, neavând oricine acces la ele. Odată cu trecerea timpului, lucrurile s-au mai schimbat, orice persoană dornică de a contribui la propria sănătate și frumusețe având acces la el. Neîntâmplător am menționat despre beneficiile la nivelul întregului organism, întrucât cocktailurile de vitamine și minerale reprezintă mai mult decât un susținător al frumuseții.

Pentru ce să folosim aceste cocktailuri în afară de componenta de beauty?

 • Susținerea imunității.
 • Scăderea proceselor inflamatorii, inclusiv ca prevenție împotriva inflamației.
 • Contribuie la eliminarea toxinelor, grație aportului de antioxidanți, pentru o detoxifiere completă a organismului.
 • Starea interioară de sănătate – în momentul în care mediul intern este aliniat și în stare bună, echilibrată, pielea este prima care se bucură de acest aspect.

Dacă doriți să aflați informații și despre alte terapii non-invazive de rejuvenare, vă invităm să accesați întregul material video aflat la începutul acestui articol.

Veți putea afla mai multe despre:

 • Ce sunt terapiile intravenoase și pentru ce se recomandă?
 • Cum poate contribui mezoterapia la diminuarea problemelor pielii și a aspectului îmbătrânit al acesteia?
 • Terapiile cu oxigen și ozon, revigorare de la nivelul celulelor către piele?
 • Ce este procedura PRP și pentru ce ne ajută?

Vizionare plăcută!

Etichete articol:
frumusețepielerejuvenareridurisistem nervosvideo
Articolul anterior
Doliul și durerea morții – VIDEO
Articolul următor
Afecțiunile pielii pornesc din intestin? – VIDEO
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
FrumusețeLuana ShowVideo