Pastila cea bună, Video

Care sunt infecțiile tractului respirator? – VIDEO

Autor:

Infecțiile tractului respirator se împart în două categorii: infecții ale tractului respirator superior, care afectează nasul, sinusurile și gâtul, și infecții ale tractului respirator inferior, care afectează traheele și plămânii.

Vezi toate articolele despre:
echinaceaGripăimunitateracealasocvideo

Acestea sunt cauzate de diferite virusuri, dar și de bacterii, răceala fiind cea mai comună infecție a tractului respirator, urmată îndeaproape de amigdalită, sinuzită, otită, laringită și gripă.

Cazurile ușoare de infecții respiratorii, așa cum este răceala, se vindecă de la 3 zile la maximum 7-10 zile, cu ajutorul medicației recomandate de farmacist, combinată cu tratamentele alternative, fără a fi nevoie de un consult specializat. În planul suplimentelor alimentare, echinacea este una dintre cele mai studiate plante cu proprietăți antibacteriene, antivirale și antifungice.

Echinacea cu Soc și Mușcată africană

Însă și mai surprinzător pentru infecțiile respiratorii este un produs complex – Echinacea cu Soc și Mușcată Africană, ce ocupă un loc fruntaș în stimularea imunității. Cui ii place să înghită pastile cu pumnul, când se poate limita la mai puține și mai eficiente?

Ingredientele dintr-o capsulă de Echinacea cu Soc și Mușcată Africană sună cam așa: vitamina C, extract standardizat din fructe de soc, extract standardizat din rădăcină de Goldenseal, extract standardizat din frunze de Andrographis, extract standardizat din planta întreagă de Echinacea angustifolia și din rădăcina de Echinacea purpurea, zinc.

250 mg vitamina C și 10 mg zinc, alături de antibioticele naturale menționate, ridică produsul către imunitate la puterea a doua! Ca să nu mai vorbim despre soc, un bun expectorant, ce ajută la fluidificarea și eliminarea secrețiilor bronșice, traheale și nazale. Mușcata africană este ingredientul-surpriză contra infecțiilor respiratorii, este utilizată în tratamentul bronșitei, sinuzitei și, bineînțeles, răcelilor comune, pentru a reduce durata și severitatea simptomelor.

Merită din plin să vă găsiți leacul cel mai potrivit atunci când vine vorba despre infecțiile tractului respirator, întrucât sunt cele mai răspândite și comune suferințe, de la juniori la seniori.

Pentru detalii și comenzi intrați pe www.zenyth.ro. Să fiți și să rămâneți sănătoși!

Etichete articol:
echinaceaGripăimunitateracealasocvideo
Articolul anterior
Reguli simple pentru slăbit sănătos – VIDEO
Articolul următor
Cum să fim mai calmi și relaxați? – VIDEO
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Pastila cea bunăVideo