Pastila cea bună, Video

Constipație cronică sau ocazională? – VIDEO

Autor:
Vezi toate articolele despre:
colonhelpconstipațiedietămagneziu

Fie vară, fie iarnă, pleci într-o vacanță și observi deodată că nu mai poți continua rutina ta de mers la toaletă. Constipaţiile ocazionale sunt foarte frecvente, dar unii oameni pot suferi de constipaţie cronică, care poate interfera cu capacitatea lor de a face activitățile de zi cu zi. Tratamentul pentru constipație cronică depinde de cauza care stă la bază. În unele cazuri însă nu este găsită niciodată o cauză exactă a constipației cronice.

Constipația cronică este dificultatea de evacuare a scaunelor din cauza mişcărilor rare ale intestinului. Aceasta poate persista timp de câteva săptămâni sau mai mult. Constipația cronică este, în general, descrisă ca având mai puțin de trei mișcări intestinale pe săptămână.

Factorii care pot creşte riscul de constipaţie cronică includ: dieta săracă în fibre, factorul vârstă, factorul deshidratare, prea puțină activitate fizică.

Pacienții care iau anumite medicamente, inclusiv sedative, narcotice sau anumite medicamente pentru scăderea tensiunii arteriale sunt, de asemenea, în targetul acestei stări neplăcute.

Ce suplimente folosim când suferim de constipație?

Colaboratorii noștri medici și nutriționiști la Zenyth propun ColonHelp ca supliment de fibre pentru stimularea tranzitului pe termen lung și Magnesium Citrate, pentru reglarea tranzitului în caz de constipație ocazională. Sunt două produse pe care le puteți comanda simplu, telefonic, la numărul de pe ecran. ColonHelp este un produs care a ajutat milioane de români să treacă peste medicație dificilă sau chiar operații, în situații de constipație cronică. Îl punem alături de Magnesium Citrate, pentru că acesta este o formă unică a magneziului, având o absorbție și biodisponibilitate ridicată. Cu acest kit acasă, poți decide când ai nevoie să aduci la normal scaunul tău.

Cheia prevenirii constipației este destul de simplă. Ar trebui să se bea cantități adecvate de apă, șase până la opt pahare pe zi. Mâncarea să includă fructe, legume și cereale. Și desigur exerciţii fizice regulate.

Etichete articol:
colonhelpconstipațiedietămagneziu
Articolul anterior
Atacul de panică și anxietatea. Cum le facem față? – VIDEO
Articolul următor
5 cauze ascunse pentru care nu poți slăbi – VIDEO
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Pastila cea bunăVideo