Pastila cea bună, Sănătate, Video

Cum te ajută Boswellia în procesele inflamatoare? – VIDEO

Autor:

Durerile de coloană, durerile articulare sau de genunchi reprezintă la ora actuală o mare provocare terapeutică, pentru că nu cred că există adult care să nu fi avut cel puțin o dată în viață acest tip de dureri.

Vezi toate articolele despre:
boswelliadureri articulareimunitateinflamațievideo

Durerile nu sunt o afecțiune, ci un simptom

Acestea nu sunt, în sine, o afecțiune, ci un simptom, o formă de manifestare a altei boli. Pot trece într-un interval de timp mai lung sau mai scurt, cu sau fără tratament, dar de cele mai multe ori reapar, dacă nu este înlăturată cauza declanșatoare. Doar împreună cu un medic poți afla gravitatea și clasificarea problemei, printr-un diagnostic ce se poate pune în urma investigațiilor imagistice. Însă acest tip de durere are de obicei ca manifestare o inflamație. Inflamația fiind răspunsul protector normal al organismului la o afecțiune. Poate să apară și atunci când corpul este lezat, de exemplu, dacă suferi o întindere în timp ce faci sport, aceasta poate deveni adesea dureroasă, umflată și inflamată.

Un ajutor natural și de nădejde cu care vine către dvs. echipa Zenyth este Boswellia – extract standardizat antiinflamator, pentru reducerea disconfortului articular.

Boswellia: reducerea inflamației și întărirea imunității

Principiul activ din această plantă sunt acizii boswellici. Produsul Boswellia de la Zenyth conține extract standardizat cu 65% acizi boswellici. Principalele beneficii pe care Boswellia le aduce sunt reducerea inflamației și întărirea imunității. Studiile au arătat că extractul de Boswellia standardizat în acizi boswellici are efecte antiinflamatorii comparabile cu antiinflamatoarele nesteroidiene. Se pare că poate reduce inflamația și crește imunitatea, intervenind în producția de citokine pro-inflamatorii. Boswellia ajută la îmbunătățirea fluxului sangvin la nivelul articulațiilor și ajută la dispariția durerilor articulare și de la nivelul coloanei vertebrale, arată studiile făcute. De asemenea, acesta  poate reduce durerea, inflamația și problemele de mișcare, care apar la persoanele cu artrită și osteoartrită. Unii dintre participanții la studiu au observat o reducere semnificativă a durerii articulare, cu până la 65%, efect comparabil cu al tratamentelor clasice cu antiinflamatoare. Alte beneficii sunt reducerea inflamației gastrointestinale și  reducerea colesterolului.

Pentru rezultate optime se recomandă utilizarea produsului în cure de 3 luni, câte câte 1-2 capsule de 2 ori pe zi, de preferat înainte de masă.

Revenind la super produsele noastre, avem suplimente premium pentru flora intestinală, pentru sistemul nervos, muscular, pentru inimă, inflamații și multe altele. Dacă vrei să primești oferte promoționale și informații de sănătate pe email, abonează-te la newsletter-ul Zenyth!

Etichete articol:
boswelliadureri articulareimunitateinflamațievideo
Articolul anterior
INTESTINUL: Funcție imunologică și antibacterială – VIDEO
Articolul următor
Răceală versus sinuzită. Cum le diferențiem? – VIDEO
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Pastila cea bunăSănătateVideo