Luana Show, Psihologie, Video

Tratează limitele ca orizonturi, cu NLP!

Autor:

NLP este prescurtarea pentru ceea ce se numește Programare Neuro-Lingvistică. Acest domeniu de sine stătător propune tehnici și strategii care s-au dovedit extrem de eficiente în multe domenii: educație, business, leadership, terapie, comunicare, advertising, sport de înaltă performanță, dezvoltare umană personală și profesională, managementul transformării, tehnologie, IT, apărare, drept etc. Cum ne ajută NLP-ul în atingerea scopurilor?

Vezi toate articolele despre:
anxietateNLPteamă

Printre multe alte lucruri, ceea ce ce nu este NLP-ul este o practică a teoreticului. Poți face schimbări în viața ta, însă nu doar ascultând sfaturile unui specialist. În altă ordine de idei, NLP înseamnă, prin definiție, metode, rezultate, o cale care ne invită la schimbare, ne invită să vedem limitele ca orizonturi care nu sunt făcute să fie privite de departe. Sunt făcute să fie mereu depășite.

Ce presupune domeniul Programării Neuro-Lingvistice? Cum transformăm limitele și temerile în obiective posibil de atins și depășit? Cum arată și cum se aplică o tehnică NLP? Despre toate acestea vorbim cu Luana Ibacka și Cristian Mihai, master trainer NLP. Pentru a vedea întregul material, vă invităm să urmăriți emisiunea de mai sus!

Etichete articol:
anxietateNLPteamă
Articolul anterior
Boli care se acutizează iarna: artrozele
Articolul următor
5 factori care-ți îmbolnăvesc inima
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Luana ShowPsihologieVideo