Sănătate, Trăiește sănătos cu Simona, Video

Care sunt cele mai bune antibiotice și antiinflamatoare naturale?

Autor:
Vezi toate articolele despre:
antibioticeantibiotice naturaleantiinflamatoareimunitatevideo

Bun găsit! După cum poate știți, antibioticele folosite excesiv distrug flora intestinală. Iar flora intestinală este cea care ar trebui să ne susțină imunitatea naturală, să ne ajute să luptăm împotriva infecțiilor virale. Mai mult de-atât, antibioticele pot da rezistență. Cunoscând toate acestea, nu ar fi mai bine să folosim plantele cu efect antibiotic? Luptă împotriva infecțiilor virale și fungice, fără a distruge bacteriile benefice din organism și, pe deasupra, îmbunătățesc funcțiile sistemului imunitar.

Am să vă povestesc astăzi despre beneficiile celor mai eficiente dintre ele. Primul pe listă este uleiul de oregano. Poate fi un tratament extrem de eficient împotriva bacteriilor rezistente la medicamente. Are efecte antioxidante, antiseptice, antivirale, antifungice, antiinflamatoare, antiparazitare și antialgice. Nu vă feriți să-l folosiți! Pentru infecțiile sinusurilor și ale tractului respirator, este nevoie de doar câteva picături într-o oală de apă fiartă. Se inhalează aburul și deja starea de bine apare.

Extractul din frunze de măslin este un alt remediu extrem de eficient. Știați că a fost folosit pentru prima dată în anul 1800 pentru malarie? Este foarte cunoscut însă și pentru capacitatea sa de a reduce febra, chiar în unele afecțiuni grave. Cercetătorii olandezi au descoperit că acționează ca un antibiotic natural cu spectru larg, inhibând, în condiții de siguranță, dezvoltarea bacteriilor, virusurilor și a ciupercilor. Are, de asemenea, proprietăți antiiflamatorii și capacitatea de neutralizare a radicalilor liberi. Puteți încerca extractul din frunze de măslin și sub formă de supliment alimentar natural: Olive Leaf de la Zenyth.

Utilizat de secole, turmericul, un alt antibiotic natural, ajută susține sistemul natural de apărare al organismului. În plus, previne apariția infecțiilor bacteriene în cazul rănilor. Are efecte benefice și împotriva Helicobacter pylori, Staphylococcus aureus sau Escherichia coli. Dacă nu puteți cumpăra rădăcina în starea proaspătă, vă puteți bucura de beneficiile turmericului utilizând un supliment de înaltă calitate: Curcumin de la Zenyth.

Știați că extractul din semințe de grapefruit este eficient împotriva a peste 800 de virusuri și bacterii, a peste 100 de tulpini de fungi și multor paraziți? În plus, are un conținut ridicat de antioxidanți, care întăresc imunitatea naturală a organismului. De asemenea, este extrem de eficient în tratarea infecțiilor rezistente la antibiotice din tractul urinar.

Ghimbirul s-a dovedit eficient împotriva infecțiilor stafilococice, fără să aibă efecte adverse. Poate ucide celulele canceroase, reduce inflamația creierului și ameliorează sau vindecă problemele intestinale, cum ar fi ulcerul, colita sau refluxul gastric.

Așadar, să recapitulăm: antibioticele naturale nu au efecte secundare asupra organismului, așa cum se întâmplă în cazul antibioticelor de sinteză, nu distrug microorganismele benefice, nu creează reziduuri, nu irită organismul, sunt ieftine și disponibile destul de ușor. Nu ar fi păcat să nu le folosim? Există specialiști care indică folosirea antibioticelor puternice de sinteză, doar în situații grave, pentru problemele care nu pun în pericol viața, recomandând alternativele naturale. Așadar, să ne bucurăm de înțelepciunea infinită a naturii, care ne oferă aceste substanțe alternative extrem de eficiente, cu proprietăți vindecătoare!

Pe curând!

Etichete articol:
antibioticeantibiotice naturaleantiinflamatoareimunitatevideo
Articolul anterior
Pași simpli pentru a slăbi după sărbători
Articolul următor
Cele mai bune sfaturi pentru somn odihnitor!
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
SănătateTrăiește sănătos cu SimonaVideo