Sănătate, Trăiește sănătos cu Simona, Video

Soluții naturale pentru infecții urinare

Autor:

Infecțiile urinare sunt una dintre afecțiunile cel mai frecvent întâlnite în cazul femeilor de orice vârstă. Riscul unei astfel de infectări depinde atât de factorii mai previzibili, de genul temperaturilor scăzute, uretra prea scurtă (în cazul femeilor), consumul redus de lichide, la cele mai puțin previzibile – constipația, sarcina, menopauza, înaintarea în vârstă etc.

Vezi toate articolele despre:
d-manozăinfectii urinareprobioticeProstaHelpUroHelp

Despre remediile naturale în caz de infecție urinară vorbim cu Simona Dragomir și invitata ei, dr. Ruxandra Constantina, medic de familie cu competențe în apifitoterapie.

Corpul uman este în continuă schimbare. Cele mai fine repoziționări interne sau externe își pot pune amprenta asupra funcționării acestuia, pot avea urmări. Fiecare modificare provoacă diverse sensibilizări la nivelul organismului. Cei care fac episoade dese de infecții urinare știu că frigul nu este deloc prietenul nostru și nici umezeala. Infecțiile urinare se pot agrava și pot urca de la infecții urinare joase, chiar către rinichi.

Important de reținut:

  • Simptomele infecțiilor urinare sunt variate pe o scală a gravității, de la simplele usturimi și colorări ale urinei, până la dureri în zona lombară, febră și vărsături.
  • Este important să îți cunoști corpul când vine vorba despre prevenție. Un comportament de genul expunerii la temperaturi scăzute la nivelul picioarelor poate genera infecții urinare în cazul unei persoane și poate, la fel de bine, să nu aibă repercusiuni în cazul altei persoane.
  • Dezechilibrarea florei intestinale este o cauză importantă a infecțiilor urinare recurente. Suplimentarea cu un simbiotic complex și reglarea digestiei sunt măsuri extrem de importante în controlul acestei boli.
  • Anumite tratamente – cele oncologice, cele cu rol antibiotic – pot interveni în apariția infecțiilor urinare recurente.
  • Deși femeile sunt mai predispuse, nici bărbații nu sunt feriți de infecții urinare. De cele mai multe ori acestea apar mai des cu înaintarea în vârstă și cu creșterea în volum a prostatei. Un bun remediu natural în cazul femeilor este UroHelp Forte, un supliment alimentar natural, cu o formulă complexă, ce funcționează ca un antiinflamator, antibiotic, antibacterian și antifungic natural. Datorită formulei complexe, UroHelp previne aderarea bacteriilor la nivelul mucoasei tractului urinar, înmulțirea acestora și grăbește vindecarea infecțiilor, fără a determina creșterea rezistenței factorilor patogeni, așa cum se întâmplă în cazul antibioticelor clasice.
  • În cazul infecțiilor urinare masculine, asociate problemelor de prostată, efecte benefice importante pot fi obținute cu ajutorul suplimentului ProstaHelp Forte. Datorită formulei complexe, ProstaHelp Forte susține sănătatea prostatei, funcția urinară și funcția reproductivă. Funcționează ca un antiinflamator și antialgic natural și reduce manifestările ușoare și moderate ale creșterii în volum a prostatei: urinări frecvente, inclusiv nocturne, jet urinar slab. În plus, are rol de protecție împotriva infecțiilor virale sau bacteriene ale tractului urinar.
  • Un alt remediu foarte eficient și insuficient recomandat în caz de infecții urinare este d-manoza. Administrarea d-manozei în infecțiile urinare are avantajul de a nu perturba flora bacteriană, cum se întâmplă în cazul tratamentelor cu antibiotice, de exemplu. Acest compus natural se absoarbe în prima parte a intestinului subțire, acționează ca antiseptic, favorizând eliminarea bacteriilor patogene prin urină. În plus, previne aderarea bacteriilor la peretele tractului urinar și reduc riscul unei noi infecții.

Acestea sunt doar câteva dintre informațiile practice de tratare naturală a infecțiilor urinare. Pentru a afla mai multe, vă invităm să accesați materialul video de mai sus!

Etichete articol:
d-manozăinfectii urinareprobioticeProstaHelpUroHelp
Articolul anterior
Viitorul tratamentului pentru boli autoimune
Articolul următor
Tulburări psiho-emoționale și articulare accentuate de vreme
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
SănătateTrăiește sănătos cu SimonaVideo