Luana Show, Sănătate, Video

Viitorul tratamentului pentru boli autoimune

Autor:

Sistemul imunitar este reglatorul din umbră al întregului organism. Task-urile lui zilnice merg cu mult dincolo de apărarea împotriva virusurilor sau bacteriilor care ar putea îmbolnăvi organismul. Sistemul imunitar este cel care joacă un rol foarte important în prevenirea patologiilor canceroase și tot el este cel care, din motive doar parțial înțelese, participă în declanșarea și dezvoltarea bolilor autoimune.

Vezi toate articolele despre:
boli autoimunecancerimunitate

Imuno-oncologia este un tratament revoluționar împotriva cancerului și, spre deosebire de tratamentele clasice, aceasta nu se adresează tumorilor, ci ajută sistemul imunitar să descopere cancerul și să îl distrugă. Apoi, celulele cu memorie ale imunității se asigură că nu mai apare în organism acel tip de cancer.

Materialul pe care vă invităm să îl urmăriți în totalitate în emisiunea de mai sus abordează problema imunologiei și oncologiei dintr-o perspectivă conectată. Alături de Luana Ibacka și Dr. Marius Geantă, doctorand medicină digitală, veți putea afla mai multe informații despre: Cum se produce cancerul și ce rol joacă sistemul imunitar în acest context? Ce sunt medicamentele imuno-oncologice și care sunt speranțele pe care acestea le aduc în cazul tratării cancerului? Ce sunt terapiile biologice ale cancerului și cum revoluționează conceptul de tratament oncologic?

Vizionare plăcută!

Etichete articol:
boli autoimunecancerimunitate
Articolul anterior
Fizioterapia și bebelușul
Articolul următor
Soluții naturale pentru infecții urinare
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Luana ShowSănătateVideo