Trăiește sănătos cu Simona, Video

Ai probleme cu somnul? Apelează la melatonină! – VIDEO

Autor:

Bine v-am regăsit! Astăzi vom vorbi despre melatonină sau „hormonul somnului“. Știați că seara, în jurul orei 21.00, creierul nostru începe să secrete melatonină? Astfel, prin creșterea secreției de melatonină, corpul percepe că se apropie ora de culcare.

Vezi toate articolele despre:
imunitateinsomniimelatoninăvideo

Secreția de melatonină depinde de cât de multă lumină absoarbe corpul. Cu alte cuvinte, dacă ne expunem la lumină seara, corpul nu mai secretă melatonina în mod corespunzător.

Fără telefon sau televizor cu o oră înainte de culcare!

Specialiștii ne avertizează că lumina emisă de dispozitivele electronice afectează producția de melatonină. Și atunci, ideal ar fi să nu ne mai uităm la televizor și să nu mai folosim telefonul cu cel puțin o oră înainte de culcare, pentru a stimula producția de melatonină.

Dacă adormim greu sau ne trezim noaptea, dacă ne dorim un somn odihnitor, dacă am schimbat fusul orar și nu reușim să ne odihnim, s-ar putea să ne ajute Melatonin 3 mg de la Zenyth, un supliment alimentar sub formă de capsule cu melatonină.

Melatonină pentru îmbunătățirea calității somnului

Administrate cu o oră înainte de culcare, suplimentele cu melatonină ajută la îmbunătățirea calității somnului, la scurtarea debutului acestuia, la creșterea timpului total de somn și la reducerea timpului necesar trezirii. În timpul somnului, melatonina reduce activitatea hormonilor energetici și susține reducerea temperaturii interne a corpului spre dimineață.

Lipsa somnului afectează imunitatea

Și încă ceva: când nu dormim suficient, sistemul imunitar nu lucrează la capacitate maximă și atunci, organismul nostru poate să devină vulnerabil. În aceste condiții, luând un supliment cu melatonină, studiile arată că pe lângă asigurarea unui somn de calitate, melatonina are și un puternic efect antioxidant, antiinflamator și ajută la întărirea sistemului imunitar.

Așadar, cu ajutorul suplimentului Melatonin 3 mg, de la Zenyth, ne trezim mai odihniți dimineața și putem avea o imunitate mai bună! Detalii găsiți pe www.zenyth.ro! Rămâneți sănătoși și voioși. Pe curând!

Etichete articol:
imunitateinsomniimelatoninăvideo
Articolul anterior
Cum să gătim: Grătar, abur, prăjit, copt? – VIDEO
Articolul următor
De ce este Vitamina C preferata sistemului imunitar? – VIDEO
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Trăiește sănătos cu SimonaVideo