Trăiește sănătos cu Simona, Video

De ce este Vitamina C preferata sistemului imunitar? – VIDEO

Autor:

Bine v-am regăsit! Sistemul imunitar are un rol vital pentru sănătatea noastră! Este ca un scut de apărare ce trebuie „hrănit“ constant pentru a se menține rezistent și pentru a putea ține bolile la distanță. Știați că vitamina C este preferata sistemului imunitar?

Vezi toate articolele despre:
anti-agingimunitateresveratrolvideovitamina C

Nicio zi fără vitamina C!

Vitamina C face parte din categoria vitaminelor solubile în apă, adică aceste vitamine nu pot fi stocate de organism. Și atunci, este bine să consumăm zilnic suficientă Vitamina C pentru a ne menține sistemul imunitar puternic. Asta înseamnă că Vitamina C este suplimentul alimentar ce nu ar trebui să ne lipsească în nicio zi!

Vitamina C, în orice perioadă a anului!

Când avem nevoie de Vitamina C? Nu doar în perioadele reci, când vrem să prevenim apariția infecțiilor respiratorii. Avem nevoie de Vitamina C în orice perioadă a anului pentru întărirea sistemului imunitar, dar și pentru prevenirea îmbătrânirii premature. Mai avem nevoie de Vitamina C și când suntem în convalescență, în stări de oboseală sau în cazurile de suprasolicitare fizică sau intelectuală.

Încearcă acum Vitamina C Premium cu Rodie, bioflavonoide și resveratrol de la Zenyth! Este preferata mea!

De ce vitamina C cu rodie?

De ce cu rodie? Pentru că rodia conține o cantitate uriașă de antioxidanți și vitamina C! Rodia previne îmbătrânirea, protejează rinichii, inima, scade colesterolul rău și îl crește pe cel bun, contribuie la regenerarea ficatului, la reglarea glicemiei și a tensiunii arteriale, iar studiile efectuate au demonstrat că rodia poate reduce semnificativ deteriorarea celulelor creierului, mușchilor și a pielii.

Care este rolul bioflavonoidelor?

De ce cu bioflavonoide? Pentru că Vitamina C + bioflavonoide înseamnă, de fapt, o absorbție mărită a Vitaminei  C!

Bioflavonoidele fac parte dintr-o mare clasă de nutrienți ce sunt prezenți mai ales în coaja fructelor și a legumelor roșii. Ajunse în corp, bioflavonoidele potențează acțiunea vitaminei C contribuind la absorbția acesteia în organism, apără corpul de agenții externi dăunători, au efect antioxidant, antiinflamator și antibacterian, cresc rezistența capilarelor, contribuie la funcționarea normală a sistemului circulator și cardiovascular, mențin elasticitatea pielii și previn îmbătrânirea.

Vitamina C + resveratrol: soluție anti-îmbătrânire!

De ce și cu resveratrol? Pentru a fi o soluție eficientă anti-îmbătrânire! Resveratrolul este un bioflavonoid antioxidant ce se găsește în coaja strugurilor. Studiile efectuate au demonstrat că resveratrolul este capabil să crească durata de viață a celulelor, are efect antiîmbătrânire, este antiinflamator și menține sănătatea inimii, a mușchilor și creierului.

În concluzie: să ne bucurăm de sănătate cu doar o capsulă de Vitamina C pe zi! Vitamina C Premium cu rodie, bioflavonoide și resveratrol de la Zenyth, sub formă de capsule, este ușor de administrat, nu conține îndulcitori artificiali sau aditivi chimici! O capsulă conține 1000 mg vitamina C, doza de atac contra infecțiilor respiratorii. Dacă nu poți înghiți capsula, o poți desface și dizolva într-un pahar cu apă. Detalii găsești pe www.zenyth.ro. Tot aici poți face și comanda! Rămâneți sănătoși și voioși. Pe curând!

Etichete articol:
anti-agingimunitateresveratrolvideovitamina C
Articolul anterior
Ai probleme cu somnul? Apelează la melatonină! – VIDEO
Articolul următor
Ce alimente produc sau ajută somnul? – VIDEO
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Trăiește sănătos cu SimonaVideo