Sănătate, Trăiește sănătos cu Simona, Video

Când beneficiem de efectele terapiei cu ozon? – Video

Autor:

Ozonoterapia sau terapia cu ozon este un tip de tratament care devine tot mai popular, ținând cont de proprietățile sale de a oxigena țesuturile corpului.

Vezi toate articolele despre:
dr. Ștefan Tironimunitateozonoterapievideo

Dr. Ștefan Tiron, Președintele Asociației Mondiale de Ozonoterapie, povestește în emisiunea Simonei Dragomir despre propria experiență cu ozonoterapia, în contextul infectării cu virusul SARS-Cov-2, dar și despre beneficiile acesteia în cazul altor afecțiuni.

Ozonoterapia și durerile articulare

Multe persoane se confruntă, mai ales noaptea, cu dureri de spate sau cu alte dureri articulare. În primul rând, se recomandă o testare serioasă a saltelei și a pernei pe care se doarme, care pot fi responsabile fie de o poziție incorectă sau de o duritate prea mare, care poate provoca durere. În al doilea rând, ca tratament important se recomandă această terapie cu ozon, care, așa cum spunea și dr. Tiron, atât din propria experiență, cât și din rezultatele observate pe pacienții pe care i-a tratat, vindecă durerea cu succes și oferă senzația de eliberare.

Ozonoterapia ca tratament împotriva coronavirusului

După cum am văzut în jurul nostru, fiecare persoană care a trecut prin această boală a reacționat diferit. Pentru unii, experiența a fost cu dureri minime sau chiar fără niciun simptom, dar pentru alții, lucrurile au fost atât de grave, încât viața le-a fost pusă în pericol și mulți chiar nu au supraviețuit. Una dintre persoanele infectate cu acest virus a fost chiar dr. Ștefan Tiron, care a avut o formă atât de gravă, încât a fost la un pas de a-și pierde viața. Tratamentul salvator a fost și de această dată ozonoterapia, care i-a dat putere și l-a ajutat să se vindece și să treacă mai ușor peste problemele post-Covid cu care a rămas după vindecare.

Aflați mai multe informații despre ozonoterapie, urmărind întreaga emisiune, aflată la începutul acestui articol.

Vizionare plăcută!

Etichete articol:
dr. Ștefan Tironimunitateozonoterapievideo
Articolul anterior
Sănătatea și frumusețea pielii la peste 30 de grade – Video
Articolul următor
Cancerul în sfera digestivă. De la factori de risc la intervenții nutriționale – Video
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
SănătateTrăiește sănătos cu SimonaVideo