Trăiește sănătos cu Simona, Video

CE și CUM bem vara pentru a ne hidrata? – VIDEO

Autor:

Vara consumăm o cantitate mult mai mare de lichide. Unele dintre ele ne răcoresc, pe altele le alegem pentru aromă, dar doar unele dintre ele ne și hidratează organismul.

Vezi toate articolele despre:
apăceaienergiehidratarevideo

Despre hidratarea corectă au discutat Simona Dragomir și invitata ei, Ruxandra Constantina, medic de familie, competență în apifitoterapie.

În ceea ce privește hidratarea, este recomandat să consumați ceea ce simțiți că vă satisface senzația de sete. Există oameni care, deși consumă suficientă apă, se simt în continuare însetați pentru că apa nu se absoarbe cum ar trebui. Cel mai bine se absoarbe apa din legume și fructe, motiv pentru care puteți adăuga lămâie, castravete sau mentă în apa pe care o consumați.

Ce băuturi naturale hidratante putem consuma?

Pentru hidratare, pot fi consumate și sucurile de cătină, rodie, citrice, fructe de pădure, pepene, struguri, roșii, dar nu în exces. Ceaiurile sunt atât hidratante, cât și energizante și pot fi consumate ceaiuri de fructe care au efect tonic și vitaminizant, dar și ceai verde sau alb care sunt hidratante, elimină oboseala și sunt o sursă foarte bună de polifenoli care protejează organismul de razele UV, atât de puternice vara.

Urmărind emisiunea aflată la începutul acestui articol veți afla ce băuturi ne hidratează cu adevărat, de ce băuturile carbogazoase ne dau falsa impresie de hidratare și de ce lichidele nu trebuie consumate foarte reci.

Etichete articol:
apăceaienergiehidratarevideo
Articolul anterior
Alergii de vară – VIDEO
Articolul următor
Diagnostic și tratament pentru stenoza carotidiană – VIDEO
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Trăiește sănătos cu SimonaVideo