Frumusețe, Luana Show, Video

Dr. Călin Doboș: Lucruri nespuse despre implanturile mamare și alte intervenții estetice

Autor:

Chirurgia estetică evoluează continuu, noile tehnici sunt din ce în ce mai avansate, iar rezultatele lor din ce în ce mai fine, reușind transformări cu un aspect extrem de natural. Decizia de a face sau nu o intervenție estetică este una pe care trebuie să o cântărim bine, fie că apelăm la una dintre cele mai folosite – augmentarea mamară – sau la alte tipuri de proceduri, mai mult sau mai puțin invazive. Dr. Călin Doboș, chirurg estetician, vine la Ziarul de Sănătate ca invitat al Luanei Ibacka pentru a ne ajuta să luăm decizii bazate pe informații de calitate.

Vezi toate articolele despre:
chirurgie esteticăfrumusețevideo

Este demonstrat faptul că o nouă înfățișare fizică poate avea un impact extrem de puternic asupra modului în care te prezinți. De la o mică injecție pentru riduri, la noi forme ale corpului și trăsăturilor feței, poți avea încredere că ai alături de tine un chirurg care te va ghida de-a lungul întregului proces de transformare dacă ai acordat timp suficient pregătirii psihologice și discuției cu medicul. Informațiile de mai jos sunt doar câteva dintre aspectele discutate în timpul emisiunii ce îl are ca invitat pe dr. Călin Doboș. Pentru a avea acces la întregul material vă invităm să accesați materialul video de mai sus.

Ce nu știai despre intervențiile estetice?

  • Există un mit cu privire la vârsta la care este bine să începem micile intervenții estetice. Lumea se împarte și de această dată în două: cei care cred că intervențiile estetice se fac doar după o anumită vârstă, pentru a ocoli semnele neplăcute ale bătrâneții, și cei care cred că le poți face la orice vârstă pentru că tot ce contează este să te simți bine în pielea ta. Lucrurile sunt mai nuanțate de atât și adevărul este undeva la mijloc. Doar medicul poate determina dacă o anumită intervenție este indicată vârstei tale. De exemplu, în cazul injectărilor cu toxină botulinică este ideal să fie făcute încă de la primele riduri apărute pentru a preveni agravarea lor. Injecțiile cu acid hialuronic se folosesc pentru umplerea ridurilor de expresie și pot fi făcute de îndată ce acestea apar.
  • Altă temere general întâlnită în ceea ce privește intervențiile de ordin estetic vine din faptul că în cazul în care ai renunța la injecțiile cu toxină botulinică sau cu acid hialuronic vei arăta mai rău decât arătai înainte. Realitatea medicală este însă ușor diferită în viziunea Dr. Călin Doboș. Astfel de intervenții au rol atât de îmbunătățire a aspectului vizual, dar și de a pune pe pauză anumite efecte ale trecerii timpului. De exemplu, ușoara paralizie superficială pe care o aduce toxina botulinică previne agravarea ridurilor de expresie, ține practic timpul pe loc, atât cât se poate.
  • Un alt subiect controversat îl reprezintă perioada optimă în care îți poți face implanturile mamare: de la vârstă, la sarcină și alăptare. În perspectiva dr. Călin Doboș, folosirea implanturilor înainte de sarcină și alăptare previne lăsarea sânilor în perioada de după naștere și nu intervine în posibilitatea femeii de a alăpta.

Despre Dr. Călin Doboș, chirurg estetician

Dr. Călin Doboș a făcut prima intervenție de chirurgie estetică în studenție. De atunci, sute de pacienți au beneficiat în fiecare an de serviciile sale. Folosind tehnologie de ultimă generație, dr. Călin Doboș a ajutat multe femei să înțeleagă proporția corectă de care au nevoie pentru a-și îmbunătăți aspectul. Anual, sunt introduse pe piață noi substanțe și noi tratamente care pot oferi un rezultat mai bun și de mai lungă durată în ceea ce privește tratamentele injectabile, dar și aparate performante. O discuție despre implanturile mamare este binevenită, în contextul în care (fără să avem statistici exacte) sute de femei se operează zilnic în România, fără să înțeleagă exact de ce fac acest gest și cum să aleagă un medic sau un produs care să le ofere satisfacția dorită.

Află mai multe informații despre aceste aspecte din materialul video de mai sus. Și nu uita, alegerea unui chirurg estetician, în măsura în care se dorește o intervenție de acest gen, ține în definitiv de compatibilitatea dintre viziunile și valorile estetice. În practică nu există valori absolute de frumusețe, ci doar preferințe, atât din partea medicului, cât și din partea pacientului.

Etichete articol:
chirurgie esteticăfrumusețevideo
Articolul anterior
Iridologia: Ce spun ochii despre sănătatea noastră?
Articolul următor
Gripa se extinde. Iată topul antiviralelor naturale!
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
FrumusețeLuana ShowVideo