Luana Show, Slăbire, Video

Pastila cea bună: Despre știința slăbitului sănătos

Autor:

Domeniul dietei și al slăbitului este unul COMPLEX. Mii de diete și tot mai mulți specialiști care spun că unele sunt mai bune decât altele… Afirmațiile sunt bazate, evident, pe opinii comerciale. Știința slăbitului este cât se poate de simplă: cu cât absorbi mai multe calorii decât consumi, cu atât greutatea ta crește. Dacă absorbi mai puține calorii decât arzi, atunci greutatea scade.

Vezi toate articolele despre:
colonhelpdetoxifiereLuana Ibackaslăbirevideo

Cea mai bună dietă e cea care-ți permite să mănânci orice. Eu pe aceasta o folosesc de când mă știu, cu mici pauze de post. Post însemnând câte o zi în care nu mănânc nimic sau câte o săptămână de detox, cu fructe/legume de sezon. Părerea multor specialiști este că trebuie să mănânci doar mai puțin din fiecare fel de mâncare. Acest fel depinde desigur de lifestyle-ul tău: cei care trăiesc la țară se hrănesc diferit de cei care locuiesc la oraș, cum cei aflați în zone montane au alte alimente la îndemână decât cei aflați în zona litorală. Corpul omenesc, pentru a funcționa corespunzător, are nevoie și de carbohidrați, și de grăsimi, și de proteine. Alimentele trebuie să fie consumate în mod rațional, indiferent de proveninența lor (animală sau vegetală). Așadar, cum se poate slăbi?

Metabolismul are un rol crucial

Metabolismul fiecăruia are un rol crucial în această discuție. Dacă avem un tip somatic endomorf, ne va fi mai greu să slăbim decât dacă avem unul mezomorf. Semnele distinctive ale endomorfului sunt metabolismul lent și o poftă continuă de mâncare. Datorită acestui tip somatic mai nefericit, atenția la calorii capătă o importanță sporită. Caloriile trebuie controlate, evitând dulciurile, mâncărurile procesate și fast food-ul. Mezomorfii sunt aceia care au o constituție atletică, conținut redus de grăsimi, însă o masă musculară mai dezvoltată. Alimentația unui mezomorf trebuie să fie una moderată în calorii, deoarece ei vor acumula țesut adipos și masă musculară foarte ușor.

Sportul – cea mai sigură metodă de slăbire

Însă nimeni nu trebuie să se dea bătut, iar sportul este cea mai sigură și „normală” metodă de slăbire. Pe lângă antrenamentele cu greutăți, se recomandă implementarea unor ședințe de cardio cât de des posibil. Exercițiile de rezistență se vor complementa foarte bine cu exercițiile aerobice, ideal fiind ca la fiecare sedință de antrenament să se îmbine cele două.

Constipația și îngrășarea

Un abdomen plat este legat și de un tranzit intestinal bun. Oricât ai arăta de bine, balonarea înseamnă un disconfort. Constipația și îngrășarea nu au neapărat legătură, însă constipația este într-adevăr un pericol pentru sănătate. Acele câteva kilograme în plus acumulate din cauza constipației pot duce la apariția anumitor complicații. Așadar, sportul rămâne cea mai eficientă și cea mai sigură metodă de slăbire, la care se adaugă atenția la calorii și la tranzitul intestinal. Nu vă descurajați! Dacă vă doriți cu adevărat, veți trece peste momentele dificile, iar satisfacția psihică și fizică o să vă facă să vă prețuiți mai mult.

Zenyth recomandă ColonHelp, cel mai iubit produs pentru detoxifiere și slăbire, de la Zenyth! În plus, este un foarte bun detoxifiant și reglator intestinal și este 100% natural. ColonHelp este disponibil pe site-ul zenyth.ro și în farmaciile și magazinele naturiste partenere.

Etichete articol:
colonhelpdetoxifiereLuana Ibackaslăbirevideo
Articolul anterior
Ce poţi face pentru a-ți înțelege și controla emoțiile?
Articolul următor
Pastila cea Bună: Secretul succesului și funcția cerebrală
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Luana ShowSlăbireVideo