Luana Show, Psihologie, Video

Pastila cea Bună: Secretul succesului și funcția cerebrală

Autor:

Cu toţii am avut zile în care nu ne-am putut concentra, dar nu există nicio pastilă magică ce ne poate mări „puterile“ cognitive. Creierul conține miliarde de celule numite neuroni, care comunică între ele cu ajutorul electricității. Câmpul electromagnetic care se creează în jurul creierului, ca urmare a acestei activități, funcționează ca un radar: emite și recepționează! Oamenii, în general, nu știu ce vor și fac alegeri pe baze emoționale, lucru exploatat de publicitate și de către majoritatea industriilor.

Vezi toate articolele despre:
creierLuana IbackamagneziuMarine Magnesiumsuccesvideo

Revenind la tine, la undele creierului și la succesul tău… Există o lege a fizicii conform căreia două lucruri distincte nu te pot preocupa în același timp! Deci, alege: fie te concentrezi, fie te relaxezi, fie te plângi, fie te bucuri! Nu le poți face pe amândouă în același timp. Receptezi pe aceeași frecvență pe care emiți! Și asta pentru că… AȘA FUNCȚIONĂM!

Secretul succesului

Ce se întâmplă când ești nemulțumit? Te rătăcești printre gânduri și pierzi contactul cu realitatea. În loc să fii atent la oportunitățile din jur, ești atent la agitația mentală proprie. Astfel… ratezi ocaziile. De ce? Pentru că fiecare frecvență pe care vibrează creierul, într-un anumit moment, creează ceva în viața noastră.

  • Secretul succesului este implicarea clipă de clipă în ceea ce faci. Prezența totală. Când implicarea este totală, bucuria de viață este și ea autentică. Și cred că succesul asta înseamnă – să te bucuri de ceea ce faci.
  • Un alt secret: conectează-te cu oamenii. Vorbește despre tine și despre pasiunile tale cu entuziasm și voioșie, alegând cuvinte autentice, de putere.
  • Succesul este și foarte… sexy. Considerându-te profund și sincer, o persoană de succes, îți amplifici magnetismul, ești mai atractiv, naști oportunități noi. Am analizat ce impact are eticheta asupra consumatorilor și mi-am permis să fac o sinonimie cu imaginea de sine. Pentru că ceea ce simți despre tine este afișat exact ca o etichetă.

Manipularea noastră în ceea ce privește consumul este făcută de cei care au înțeles cum funcționează undele cerebrale. Neuromarketingul explică, de exemplu, cum apeși butoanele neuronale pentru sex, droguri și consumul oricărui produs… Cum se reflectă în cifra de vânzări a unui brand toate acestea? Rămâne o temă deschisă pentru cei care vor să fie oameni de succes.

Imaginează-ți omul care vrei să devii!

Ai grijă de sănătatea ta pentru a face toate acestea. Creierul funcționează ca un sistem centralizat ce coordonează comportamentul organismului în funcție de informațiile primite. Poți susține funcția cerebrală cu tehnici de remodelare a personalității prin coaching, sunete, reprogramare, în paralel cu un lifestyle echilibrat și suplimente nutritive specifice. Joacă-te, învață să cânți la un instrument, vizualizează planul de succes al vieții, stai în natură, meditează, dansează și ai să observi cum te poți concentra mai bine în viața ta profesională.

Zenyth recomandă Marine Magnesium, supliment alimentar natural ce susține metabolismul energetic și sistemul muscular. Marine Magnesium este disponibil pe site-ul www.zenyth.ro și în farmaciile și magazinele naturiste partenere.

Etichete articol:
creierLuana IbackamagneziuMarine Magnesiumsuccesvideo
Articolul anterior
Pastila cea bună: Despre știința slăbitului sănătos
Articolul următor
Pastila cea bună: IMUNITATEA și sfaturi pentru longevitate
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Luana ShowPsihologieVideo