Luana Show, Sănătate, Video

Pastila cea bună: IMUNITATEA și sfaturi pentru longevitate

Autor:

Mă bucur să ne regăsim la Pastila cea bună și mulțumesc celor care deja au început să pună întrebări. Astfel, nu mai stau să mă gândesc la următoarele subiecte. Iată ce scrie Adriana din Ploiești, care este interesată de creșetrea imunității. “V-am urmărit ideea cu antioxidanții și chiar am înțeles influența radicalilor liberi, însă eu am mari probleme cu sistemul imunitar și nu găsesc răspunsul la unele întrebări legate de imunitate. Cum funcționează acest sistem? Există anumite analize care ne arată starea imunității? Este bine să luăm suplimente alimentare pentru a crește imunitatea?”.

Vezi toate articolele despre:
immunohelpimunitatelongevitateLuana Ibackavideo

Cum funcționează sistemul imunitar?

Într-adevăr, Adriana, funcționarea sistemului imunitar poate prezice cât de mult și bine vom trăi. Procesul de degenerare înseamnă distrugerea, clipă de clipă, a celulelor slăbite și neprotejate care, la scară mare, conduc la o cădere regretabilă a trupului și a minții. Știința medicală a descoperit că da, afecțiunile diverse sunt legate și cauzate de sistemul imunitar. Acea parte a corpului nostru care uneori, în loc să ne apere, se întoarce împotriva noastră și ne atacă. Toate bolile autoimune survin atunci când organismul este atacat de propriul sistem imunitar. Secretul este în a-l menține cât mai puțin superactiv. Alegerile alimentare, sportul, suplimentele, remediile naturale, precum și vaccinarea reprezintă câteva metode prin care imunitatea poate fi stimulată.

Sistemul imunitar poate fi influențat de stilul de viață

Sistemul imunitar este un ansamblu de celule și organe din corpul nostru, care ne apără de atacatorii din lumea înconjurătoare. El se luptă cu toți intrușii potențial dăunători cu care ne întâlnim în mod constant: de la radiații, la hrana otrăvită, la medicamente, aer contaminat, virusuri. S-au identificat deja 20 de tipuri de celule imunoactive care acționează pentru a ne apăra. Chiar dacă atacurile nu sunt doar din exterior, sunt și din interior (respectiv, programările mintale, moștenirea genetică, emoțiile și altele). Stresul, frica, supărarea prelungită scad imunitatea. Excesul de alcool și fumatul, obezitatea, excesul de medicamente, excesul fizic, poluarea – iată inamici ai sistemului imunitar înnăscut.

Sfaturi importante pentru ultralongevitate

Pentru un program de ultralongevitate, este bine să îți faci analizele de 2 ori pe an, să îți creezi ritualuri de hrană și somn, să faci exerciții de respirație dimineața, sportul să-ți devină prieten, la fel și mersul pe jos, contactul cu natura, copiii, animalele de companie, să eviți tot ce e toxic, atât din mediu și hrană, cât și din relații. De ce scade imunitatea? Răspunsul este individual. Știința medicală a învins infecțiile cu antibiotice și vaccinuri, însă sistemul imunitar este mult mai complex. Cu toate miile de informații prezentate în studii de specialitate, închei prin a vă spune că el se adaptează și ne va spori șansele de supraviețuire, dacă învățăm să ne controlăm, să acționăm cu moderație și înțelepciune. În ceea ce privește suplimentele alimentare, unele ajută la declanșarea procesului de formarea a anticorpilor. Este indicat să adaugi suplimente nutritive de calitate în programul de întărire a sistemului tău imunitar și să nu uiți să combați cu iubire impulsurile de conflict, cu calm, cumpenele vieții, cu dans și voie bună momentele în care ai timp liber.

Zenyth recomandă ImmunoHelp, produs 100% natural, cu rol în întărirea imunității, util și eficient în răceală și gripă. ImmunoHelp este disponibil pe site-ul zenyth.ro și în farmaciile și magazinele naturiste partenere.

Etichete articol:
immunohelpimunitatelongevitateLuana Ibackavideo
Articolul anterior
Pastila cea Bună: Secretul succesului și funcția cerebrală
Articolul următor
Primul ajutor în caz de înțepături de insecte
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Luana ShowSănătateVideo