Frumusețe, Luana Show, Video

Trucuri naturale de frumusețe cu… lămâie

Autor:

Nimic n-o să-ți producă mai repede o senzație mai reală decât gândul că cineva stoarce acum o lămâie proaspătă într-un pahar. În multe cursuri de dezvoltare personală se exemplifică cum realitatea se creează în minte. Deși nimeni nu îți face nimic, tu trăiești acele senzații… Lămâia aduce multe beneficii în zeci de domenii, mai ales când în loc să o imaginezi, o folosești.

Vezi toate articolele despre:
beauty helpfrumusețeLuana Ibackavideovitamina C

Azi o pun în lumina frumuseții, pentru că atunci când eram eu mică și nu existau supermarketuri și mall-uri, mama mi-a arătat multe chestii mult mai grozave decât limonada, pe care le poți face cu o simplă lămâie. Dacă vrei un tonic facial natural, seara, pe tenul curat, toarnă câteva picături de zeamă de lămâie pe o dischetă demachiantă și ai să observi imediat cum curăță pielea și închide porii. Lămâia tratează și acneea – sucul ei fiind antibacterian și astringent.

  • N-ai să crezi, dar zeama lămâiei deschide părul la culoare. Dacă îți dorești un ton mai deschis la păr, zema de lămâie este o soluție naturală foarte bună, aplicată mai ales înainte de a ieși la soare, la plajă sau în parc. Acidul activat de soare îți deschide șuvițele la culoare, iar efectul este vizibil dacă repeți procedura de 4-5 ori.
  • Lămâia albește și dinții, mai ales dacă faci o pastă de bicarbonat de sodiu cu zeamă de lămâie. Mai știu câteva… Uite, revenind la piele, lămâia o deschide la culoare în zonele unde pielea este mai uscată – pe genunchi sau pe coate, de exemplu – unde are tendința să se închidă la culoare. Deseori, și dacă te pătezi pe degete cu diverși coloranți alimentari, decolorezi ușor cu sucul de lămâie.
  • Lămâia albește și unghiile dacă fumezi sau ai folosit o ojă mai veche. Cu zeama de lămâie le poți aduce la culoarea normală.
  • Lămâia exfoliază buzele – înainte de culcare, umezește-ți buzele cu un pic de zeamă de lămâie, pe care o speli dimineața când te trezești. Acidul citric exfoliază celulele moarte. Totuși, nu folosi zilnic această metodă.

Deci fără pete, fără coșuri, fără prea multe griji în ceea ce privește cosmetizarea unor părți ale corpului, dacă ai în casă mereu câteva lămâi.

Când vrei să fii frumoasă, cât se poate de natural, atât în exterior, cât și în interior, bucură-te de beneficiile lămâiei – un puternic antioxidant. Este considerat a fi singurul fruct cu pH alcalin, care participă în mod eficient la reechilibrarea pH-ului sangvin, prevenind astfel îmbătrânirea.

Pentru frumusețe din interior, Zenyth îți recomandă Beauty Help! Pudră pentru shake-uri cu colagen, acid hialuronic și antioxidanți. Doza zilnică de Beauty Help conține 1 g de vitamina C, care stimulează producția de colagen și reduce petele cutanate! Beauty Help este disponibil pe site-ul zenyth.ro și în farmaciile și magazinele naturiste partenere.

Etichete articol:
beauty helpfrumusețeLuana Ibackavideovitamina C
Articolul anterior
Tratament și prevenție naturală în cazul arsurilor solare
Articolul următor
Acidul hialuronic – între beneficii și riscuri
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
FrumusețeLuana ShowVideo