În trecut, după intervențiile chirurgicale, bolnavul era hrănit cu supă de oase, pentru o refacere mai rapidă. Astăzi facem greșeala de a consuma multă carne și a înlătura oasele și zgârciurile, ceea ce determină deficitul de colagen.
Știați că? Supa de oase…
Autor:
Etichete articol:
Te-ar putea interesa și:
Cum ajutăm ficatul obosit?
Odinioară, când viața era mult mai simplă și mai curată, funcția naturală de detoxifiere a ficatului era suficientă pentru ca…
Pofta de dulce: Cum alegem un dulce sănătos?
Prin urmare, pofta de dulce ne trimite către perioada lipsită de griji și plină de afecțiune a copilăriei, fie că…
Care sunt cele mai sănătoase alternative la zahăr?
De ce preferăm gustul dulce? Pentru că este gustul laptelui matern și pentru că zaharurile cu absorbție lentă reprezintă combustibilul…
Cum să mâncăm sănătos în post?
Simona Dragomir: Bun găsit, dragii mei! Bine ați revenit alături de noi, aici la Ziarul de Sănătate! Astăzi avem un…
Fructe şi legume pe reţetă
Medicii sunt obişnuiți să recomande şi să prescrie medicamente, însă în cadrul programului „dolari sănătoşi” medicii din New York prescriu…