În trecut, după intervențiile chirurgicale, bolnavul era hrănit cu supă de oase, pentru o refacere mai rapidă. Astăzi facem greșeala de a consuma multă carne și a înlătura oasele și zgârciurile, ceea ce determină deficitul de colagen.
Știați că? Supa de oase…
Autor:
Etichete articol:
Te-ar putea interesa și:
Poate favoriza dieta boala Alzheimer?
Știați că glicemia crescută este un numitor comun în cazul multor pacienți cu boala Alzheimer? În ultimii ani, această boală…
Remediul suprem în vindecarea ficatului gras: echilibrul!
Ca să vorbești despre steatoză hepatică, trebuie să adaugi cuvinte precum obezitate, kilograme în plus, viață zgomotoasă, lipsită de rigoare,…
8 motive să consumi castraveți zilnic
Castravetele este o legumă răcoritoare, delicoasă și hrănitoare, plină de vitamine și minerale esențiale, cum ar fi vitaminele C, B,…
Beneficiile lactatelor și ale laptelui de măgăriță
Dr. Ruxandra Constantina, medic de familie cu competență în apifitoterapie, vine alături de Simona Dragomir pentru a ne spune mai…
Dr. Ruxandra Pleșea: Cum ne ajută dieta în caz de infertilitate?
Ziarul de Sănătate: Care sunt principalele cauze care duc la infertilitate, atât din partea femeilor, cât și a bărbaților? Dr. Ruxandra…










