În trecut, după intervențiile chirurgicale, bolnavul era hrănit cu supă de oase, pentru o refacere mai rapidă. Astăzi facem greșeala de a consuma multă carne și a înlătura oasele și zgârciurile, ceea ce determină deficitul de colagen.
Știați că? Supa de oase…
Autor:
Etichete articol:
Te-ar putea interesa și:
Pledoarie pentru alimentele „urâte“
Vă mai amintiți povestea „Rățușca cea urâtă“ din copilărie? Ei bine, ea se poate aplica cu succes și cazul fructelor…
Cititul slăbește, sportul nu! – VIDEO
Cu toate că este greu de recunoscut, cu toții ne-am confruntat cel puțin o dată cu efectul yo-yo. Lucru care…
Cât te poți îngrășa de sărbători?
Riscul de a ne îngrășa din cauza exceselor alimentare de sărbători nu este un mit. O echipă de cercetători au…
Studiu: Acizii grași omega 3 îmbunătățesc memoria de lucru
O echipă de cercetare de la Universitatea din Pittsburgh a publicat în revista PLOSOne un studiu referitor la capacitatea acizilor…
Simptome ascunse ale diabetului
Bun găsit, dragii mei! Vorbim astăzi despre simptome ascunse ale diabetului. Știați că nu toate cazurile de diabet zaharat se…