În trecut, după intervențiile chirurgicale, bolnavul era hrănit cu supă de oase, pentru o refacere mai rapidă. Astăzi facem greșeala de a consuma multă carne și a înlătura oasele și zgârciurile, ceea ce determină deficitul de colagen.
Știați că? Supa de oase…
Autor:
Etichete articol:
Te-ar putea interesa și:
Beneficiile cafelei și riscurile hiper-cofeinizării
Pofta de cafea este ereditară Miroase ca și cum casa se trezește la viață într-o vedere cu o dimineață perfectă.…
Carnea separată mecanic, sigură pentru consum?
Regulamentul european nr. 853/2004 definește carnea separată mecanic (mechanically separated meat – MSM) ca fiind „produsul obținut prin îndepărtarea cărnii…
Tratament natural pentru balonare și gaze intestinale
În funcție de caz, balonarea poate merge de la o simplă senzație de disconfort, la manifestări exagerate ce seamănă chiar…
Beneficiile uimitoare ale inulinei
Inulina face parte din categoria fibrelor solubile în apă, așa-numitele prebiotice, ce se găsesc în ceapă, praz, usturoi, sparanghel, napi,…
Beneficiile unice ale acidului lipoic
Foarte mulți specialiști recomandă astăzi consumul de antioxidanți dintr-o varietate de surse. Din păcate, din cauza degradării solurilor, multe dintre…