În trecut, după intervențiile chirurgicale, bolnavul era hrănit cu supă de oase, pentru o refacere mai rapidă. Astăzi facem greșeala de a consuma multă carne și a înlătura oasele și zgârciurile, ceea ce determină deficitul de colagen.
Știați că? Supa de oase…
Autor:
Etichete articol:
Te-ar putea interesa și:
Ia-ți porția de antioxidanți din germeni de broccoli
În ultimii ani, germenii de broccoli au devenit din ce în ce mai populari şi s-au remarcat ca preferații comunităților…
8 motive să profitați de cireșe și vișine în sezonul lor
„Alimentele voastre să fie medicamente și medicamentele voastre să fie alimente.“ (Hipocrate) Cireșele și vișinele sunt tot mai populare, nu…
Cum prepari limonadă bogată în probiotice?
Ce poate fi mai plăcut într-o pauză de relaxare decât o limonadă răcoritoare, făcută în casă? O limonadă fermentată care,…
Ce se ascunde dincolo de poftele alimentare?
Ai poftă de ciocolată? Poți avea un deficit de magneziu sau crom. Ai mânca mai tot timpul carne? Poate fi…
Mănâncă inteligent pentru un creier sănătos
Fructele și legumele, pe lângă gustul plăcut pot face adevărate miracole în sensul menținerii sănătății, o alimentație echilibrată susținând funcționarea…