În trecut, după intervențiile chirurgicale, bolnavul era hrănit cu supă de oase, pentru o refacere mai rapidă. Astăzi facem greșeala de a consuma multă carne și a înlătura oasele și zgârciurile, ceea ce determină deficitul de colagen.
Știați că? Supa de oase…
Autor:
Etichete articol:
Te-ar putea interesa și:
Usturoiul și hipertensiunea arterială
Usturoiul a devenit atât de popular în ultima vreme deoarece mulți cercetători au confirmat eficacitatea sa de a acționa ca…
Alimentele de sezon sunt cea mai bună alegere pentru tine. Descoperă de ce!
Căpșune, struguri, pepene, salată, roșii, castraveți – și toate acestea iarna. Supermarketurile ne oferă oricând fructe și legume, fără a…
Boala de reflux gastroesofagian poate fi prevenită
Domnul doctor Cosmin Alexandrescu, medic primar radiologie imagistică, explică în emisiunea Luanei care sunt cauzele refluxului gastroesofagian, dar și modalitățile…
Ții post? Află sfaturile lui Carmen Brumă pentru dieta de post!
Carmen Brumă este alături de Simona Dragomir la Ziarul de Sănătate pentru a discuta despre cum putem încheia perioada postului,…
Este soia cu adevărat un înlocuitor al cărnii?
Soia (Glycine max) este o plantă de cultură din familia leguminoase, subfamilia Faboideae. Din această familie mai fac parte fasolea, trifoiul sau lucerna. Soia este considerată…