În trecut, după intervențiile chirurgicale, bolnavul era hrănit cu supă de oase, pentru o refacere mai rapidă. Astăzi facem greșeala de a consuma multă carne și a înlătura oasele și zgârciurile, ceea ce determină deficitul de colagen.
Știați că? Supa de oase…
Autor:
Etichete articol:
Te-ar putea interesa și:
Consumați suplimente alimentare în cunoștință de cauză!
Dacă sunt luate la dozajul corect, de la un brand autorizat, acestea sunt în folosul nostru. Zeci de suplimente alimentare…
Bolile cronice și dietele preponderent vegetariene
Conform statisticilor, principala cauză de deces la nivel mondial o reprezintă afecțiunile cardiovasculare. Acestea reprezintă aproximativ 30% din totalul deceselor…
Cum citim etichetele și cum alegem corect alimentele?
Simona Dragomir: Bun găsit, dragii mei! Suntem la Ziarul de Sănătate și mă bucur că astăzi îl avem din nou…
Atenție la substanțele toxice din citrice!
În perioada rece este sezonul citricelor și recomandările de consum sporesc. Ne dorim să mâncăm sănătos și, de aceea, apelăm…
Ce se ascunde dincolo de poftele alimentare?
Ai poftă de ciocolată? Poți avea un deficit de magneziu sau crom. Ai mânca mai tot timpul carne? Poate fi…