În trecut, după intervențiile chirurgicale, bolnavul era hrănit cu supă de oase, pentru o refacere mai rapidă. Astăzi facem greșeala de a consuma multă carne și a înlătura oasele și zgârciurile, ceea ce determină deficitul de colagen.
Știați că? Supa de oase…
Autor:
Etichete articol:
Te-ar putea interesa și:
Dacă vrei să scapi de toxine și să-ți asiguri protecție pulmonară, ia în considerare L-cisteina!
Stilul de viață modern ne obligă să fim extrem de atenți cu sănătatea noastră și să ne îngrijim de protecția…
Ce trebuie să știm despre nutriție la menopauză?
Conf. dr. Sanda-Maria Crețoiu, doctor în biologie moleculară, vine alături de Simona Dragomir la Ziarul de Sănătate, pentru a trasa…
Indicații nutriționale post-COVID – VIDEO
Daniela Stoian, master trainer în nutriție, invitata Luanei din această emisiune, a participat la acest congres, în urma căruia a…
Mituri și adevăruri despre colesterol – Video
Ai auzit probabil că un nivel ridicat al colesterolului LDL cauzează ateroscleroză și boli cardiovasculare. Într-adevăr, colesterolul oxidat este un…
Ia-ți porția de antioxidanți din germeni de broccoli
În ultimii ani, germenii de broccoli au devenit din ce în ce mai populari şi s-au remarcat ca preferații comunităților…