În trecut, după intervențiile chirurgicale, bolnavul era hrănit cu supă de oase, pentru o refacere mai rapidă. Astăzi facem greșeala de a consuma multă carne și a înlătura oasele și zgârciurile, ceea ce determină deficitul de colagen.
Știați că? Supa de oase…
Autor:
Etichete articol:
Te-ar putea interesa și:
Dr. Ruxandra Pleșea: Zahărul slăbește imunitatea!
Dr. Ruxandra Pleșea, medic specialist diabet, nutriție și boli metabolice, vine alături de Simona Dragomir – la Ziarul de Sănătate…
Este soia cu adevărat un înlocuitor al cărnii?
Soia (Glycine max) este o plantă de cultură din familia leguminoase, subfamilia Faboideae. Din această familie mai fac parte fasolea, trifoiul sau lucerna. Soia este considerată…
3 mituri care îți pot pune sănătatea în pericol – VIDEO
Mit 1: Dieta vegetariană este ideală pentru tine! Voi începe cu mitul dietelor! Ai auzit probabil de multe ori că o…
Alungă stresul și hrana își va îndeplini și ea rolul!
Suntem mereu pe fugă. Agitați. Prinși într-o vâltoare a veții, care ne face să uităm de noi și de nevoile…
Top 10 superfoods pentru slăbire, imunitate, energizare
Slăbire, creșterea imunității, energizare și îmbunătățirea metabolismului și a stării generale de sănătate! Dacă ar exista un medicament care să…