În trecut, după intervențiile chirurgicale, bolnavul era hrănit cu supă de oase, pentru o refacere mai rapidă. Astăzi facem greșeala de a consuma multă carne și a înlătura oasele și zgârciurile, ceea ce determină deficitul de colagen.
Știați că? Supa de oase…
Autor:
Etichete articol:
Te-ar putea interesa și:
Este soia cu adevărat un înlocuitor al cărnii?
Soia (Glycine max) este o plantă de cultură din familia leguminoase, subfamilia Faboideae. Din această familie mai fac parte fasolea, trifoiul sau lucerna. Soia este considerată…
Sunt probioticele suficiente pentru refacerea microbiomului?
Astăzi se consumă din ce în ce mai multe probiotice. În general, acesta este un semn promițător, indicând faptul că…
Beneficiile uimitoare ale inulinei
Inulina face parte din categoria fibrelor solubile în apă, așa-numitele prebiotice, ce se găsesc în ceapă, praz, usturoi, sparanghel, napi,…
Digestie echilibrată, energie în fiecare zi. Cum ne păstrăm în formă în vacanță?
Doamna doctor Ruxandra Constantina, medic de familie cu competență în apifitoterapie, discută alături de Simona Dragomir despre digestie, dar și…
De ce este micul dejun cea mai importantă masă a zilei?
Bun găsit, dragii mei! Astăzi ați servit micul dejun sau ați plecat în grabă de acasă fără să mâncați nimic?…