În trecut, după intervențiile chirurgicale, bolnavul era hrănit cu supă de oase, pentru o refacere mai rapidă. Astăzi facem greșeala de a consuma multă carne și a înlătura oasele și zgârciurile, ceea ce determină deficitul de colagen.
Știați că? Supa de oase…
Autor:
Etichete articol:
Te-ar putea interesa și:
Șapte alimente care nu lipsesc din bucătăria nutriționiștilor
Dacă deseori ne întrebăm de ce am mâncat un aliment nepermis seara sau de ce am cedat în fața tentației…
Alimentele de sezon sunt cea mai bună alegere pentru tine. Descoperă de ce!
Căpșune, struguri, pepene, salată, roșii, castraveți – și toate acestea iarna. Supermarketurile ne oferă oricând fructe și legume, fără a…
Este soia cu adevărat un înlocuitor al cărnii?
Soia (Glycine max) este o plantă de cultură din familia leguminoase, subfamilia Faboideae. Din această familie mai fac parte fasolea, trifoiul sau lucerna. Soia este considerată…
Energizante naturale sănătoase și eficiente pentru sezonul cald
Cu ce putem înlocui cafeaua, bucurându-ne în continuare atât de un gust plăcut și aromat, cât și de energizarea sănătoasă…
Cum ne hrănim sănătos?
Cum ne hrănim sănătos? Cum gătim sănătos? Cum asociem alimentele? Aflăm de la distinsul Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi într-un interviu…