Advertorial2

10 motive pentru care ColonHelp este cel mai iubit produs pentru detoxifiere din România!

Autor:
Niciun comentariu
Timp citire aprox: 4 minute
Vezi toate articolele despre:
colonhelpdetoxifiereediție printNr. 2 ediție printrecomandare

Detoxifierea periodică a organismului poate ameliora până la 80% din problemele de sănătate. Persoanele preocupate de propria sănătate înțeleg acest lucru și aleg să aibă grijă de propria sănătate cu ajutorul curelor periodice de detoxifiere cu ColonHelp. ColonHelp conține fibre de înaltă calitate (in și psyllium), cele mai bune plante detoxifiante (coriandru, chimen, oregano, pătrunjel) și argilă. Toate acestea te ajută să îți echilibrezi dieta și să uiți de efectele consumului de fast-food, alimente rafinate, de efectele dezastruoase ale stilului de viață nesănătos (fumat, sedentarism, nopți nedormite). Primăvara este momentul potrivit pentru o cură de detoxifiere! Cu ColonHelp, sănătatea ta are doar de câștigat! Tu când începi o cură de detoxifiere?

1. ColonHelp elimină toxinele din colon!

Colonul este groapa de gunoi a organismului. În colon se pot aduna resturi alimentare nedigerate, toxine care, dacă nu sunt eliminate corespunzător, pot deveni sursa de poluare a organismului și de supraîncărcare a acestuia cu toxine. Fibrele ColonHelp sunt cea mai bună soluție de eliminare a toxinelor și resturilor din colon. Odată ajunse în colon, fibrele ColonHelp absorb apă și o dată cu aceasta și toxinele, pe care le elimină prin scaun.

2. ColonHelp elimină constipația!

Dacă suferi de constipație, probabil că ai încercat până acum cele mai diverse metode – de la tărâțe de grâu la medicamente laxative, de la ceai de crușin la clisme… Rezultatele au fost doar pe moment, apoi constipația a revenit!!! ColonHelp este superior celorlalte detoxifiante intestinale sau laxative! Odată ajunse în colon, fibrele ColonHelp se umflă cu apă, stimulează peristaltismul și ușurează tranzitul intestinal.

3. ColonHelp reduce balonările!

Știai că alimentația bogată în zaharuri poate să degaje, prin fermentație, mari cantități de gaze care se acumulează în intestinul subțire și în cel gros, presând asupra peretelui abdominal și cauzând balonări? Administrat într-o cură de trei luni, ColonHelp va îmbunătăți funcționarea întregului organism prin eliminarea toxinelor, va reduce refluxul gastric și va contribui la dispariția balonărilor.

4. ColonHelp te scapă de kilogramele în plus!

Fibrele ColonHelp sunt asemenea unui balonaș gastric vegetal. Sub acțiunea apei, fibrele își măresc de câteva ori volumul în stomac. În acest fel reduc considerabil capacitatea stomacului, creează sațietate și scad pofta de mâncare. O cură de detoxifiere cu ColonHelp te ajută să slăbești sănătos 3-4 kilograme în fiecare lună de cură!


5. ColonHelp contribuie la reducerea colesterolului

Datorită psylliumului, ColonHelp are capacitatea de a lega şi elimina colesterolul alimentar din intestin, care în mod obişnuit este absorbit în fluxul sangvin. În afară de fibre, ColonHelp conține aproximativ 900 mg de omega 3 într-o linguriță de 8 grame, cât una-două capsule obişnuite cu omega 3. Acizii omega 3, conținuți de semințele de in, sunt grăsimi bune cu efect cardioprotector demonstrat şi efect de scădere a colesterolului.

6. ColonHelp ajută la reglarea glicemiei

Fibrele din ColonHelp împiedică trecerea rapidă a glucozei din tubul digestiv în sânge, având un rol important în reglarea glicemiei. Suplimentarea dietei cu fibre, în special fibre de psyllium, reduce absorbția glicemiei postprandiale la nivel instestinal. Absorbția glucozei în cazul dietei bogate în fibre este prelungită, deoarece fibrele împiedică trecerea rapidă a glucozei din tubul digestiv în sânge.

7. ColonHelp ajută în colonul iritabil!

Sindromul de colon iritabil este asociat cu o stare de sănătate precară, care variază de la slăbiciune până la depresie. În unele perioade poate predomina constipația (mai puțin de trei scaune pe săptămână), în altele diareea (mai mult de trei scaune pe zi, moi sau apoase). ColonHelp este un excelent reglator al scaunului. Fibrele ColonHelp acționează deopotrivă în constipație ca și în diaree și ajută la reducerea balonărilor și gazelor.

8. ColonHelp ajută la reducerea hemoroizilor!

ColonHelp este indicat în afecțiunile care necesită scaun moale, aşa cum sunt hemoroizii. În cazul hemoroizilor de mici dimensiuni, cea mai bună soluție este evitarea condițiilor care favorizează apariția complicațiilor − constipația. ColonHelp previne constipația, acționează ca un aspirator, adunând resturile depuse în colon şi transformându-le într-o masă moale şi uşor de eliminat.

9. ColonHelp reface flora intestinală

Fibrele ColonHelp contribuie la refacerea florei intestinale, cea care este scutul imunității. Flora benefică din colon (bacteriile probiotice) se hrănește cu prebiotice (fibre), pentru a se multiplica mai ușor. ColonHelp se administrează cu iaurt și astfel avem la dispoziție atât prebiotice (fibre de in și psyllium), cât și probiotice (iaurt), pentru refacerea mai rapidă a florei intestinale și întărirea imunității.

10. ColonHelp îți redă strălucirea părului și suplețea pielii

Știai ca intoxicarea organismului își pune amprenta nu doar asupra interiorului, ci și asupra exteriorului? Te-ai gândit vreodată că pentru pielea iritată, lipsită de elasticitate sau pentru părul casant, fără strălucire vinovate sunt toxinele din colon? O cură de detoxifiere cu ColonHelp este soluția ideală pentru recăpătarea elasticității pielii și a sănătății părului!

Diferența dintre ColonHelp și alte produse similare

ColonHelp Alte produse
100% natural Doar pretind că sunt naturale.
Nu conține nici un fel de excipienți, amelioratori, conservanți (E-uri). Pot conține îndulcitori, arome, conservanți (E-uri).
Conținut ridicat de OMEGA 3 natural – 1800 mg /2 lingurițe produs (16 g). Acizii OMEGA 3 provin din semințele de in care sunt măcinate împreună cu uleiul printr-o procedură specială. De regulă nu conțin OMEGA 3.
Nu provoacă dependență! Nu conține crușin, senna, plante laxativ-purgative puternice care pot da dependență. Pot conține crușin, senna, plante laxativ-purgative puternice și pot da dependență.
Administrare recomandată cu iaurt. În combinație cu iaurt, refacerea florei intestinale este eficientă și rapidă. Administrare cu apă, suc de mere. Au rol de curățire a colonului, fără a lua în considerare refacerea cu iaurt a florei intestinale.
Flacon 480 g – cantitate suficientă pentru o cură de 30 de zile (la o doză zilnică de 16 g) sau chiar 60 de zile (la o doză de întreținere, de 8 g). 150% față de gramajul altor produse. Cel mai bun preț raportat la cantitatea de produs. 100-150-300-360 grame.

 

Află mai multe despre ColonHelp pe www.colonhelp.ro și pe www.zenyth.ro !

Etichete articol:
colonhelpdetoxifiereediție printNr. 2 ediție printrecomandare
Articolul anterior
Am poliartrită, dar cu ArtroHelp îmi merge foarte bine
Articolul următor
Când articulațiile se mișcă greu… Încearcă Gama pentru Îngrijirea articulațiilor de la Zenyth!

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria: Advertorial2

Te-ar putea interesa și: