Advertorial2, Nutriție

TESTUL ALCAT: Soluție premium pentru depistarea intoleranțelor alimentare

Autor:
Niciun comentariu
Timp citire aprox: 3 minute
Vezi toate articolele despre:
intolerante alimentarerecomandaretest Alcat

Zenyth Pharmaceuticals a adus în România Testul ALCAT, cel mai complex și relevant test pentru depistarea intoleranțelor alimentare! Intoleranțele alimentare sunt mult mai frecvente decât alergiile alimentare și pot favoriza numeroase probleme de sănătate.

Ce este ALCAT?

Testul ALCAT este o analiză de laborator prin care se identifică intoleranțele (reacții mediate non-IgE) la alimente, aditivi chimici, substanțe chimice, plante medicinale, alimente funcționale, mucegaiuri și compuși farmaceutici. Cu ajutorul Testului ALCAT pot fi detectate până la 490 substanțe!
ALCAT (Antigen Leukocyte Cellular Antibody Test) măsoară răspunsul leucocitelor când sunt expuse la diferite substanțe. Proba de sânge de la pacient este pusă în contact cu diferite proteine, observându-se reacția leucocitelor – acestea cresc în volum, atunci când intră în contact cu substanțe percepute ca străine de sistemul imunitar.

De ce să alegi ALCAT?

 • Analiză de top în determinarea intoleranțelor alimentare.
 • ALCAT testează răspunsul leucocitelor la diferite substanțe. Alte teste de intoleranțe testează imunoglobulinele G (IgG), însă studii de ultimă oră consideră anticorpii IgG mai repede un marker pentru toleranța alimentară, nu pentru intoleranță.
 • Testul ALCAT este singurul test de intoleranțe, care pe lângă alimente și aditivi alimentari, analizează și posibilele intoleranțe la substanțe farmacologice, plante medicinale, mucegaiuri, substanțe chimice din mediu.
 • Testul ALCAT are o rată de acuratețe foarte mare și rezultate de înaltă precizie, putând determina chiar și sensibilități la alimente pe care nu le-ați consumat niciodată. Acesta poate fi un semnal de alarmă să evitați alimentele respective pe viitor.

Alcat vs. alte teste de intoleranțe

ALCAT ALTE TESTE
Substanțe analizate în total 490 150-300
Alimente 250 x
Alimente funcționale și plante medicinale 100
Substanțe chimice din mediu 100
Substanțe farmaceutice (medicamente) 20
Mucegaiuri 20

ALCAT, în managementul greutății!

Știai că celulele de grăsime au o funcție de tampon atunci când suferi de inflamație cronică? O dată redusă inflamația din organism, celulele de grăsime se descompun, iar tu vei începe să pierzi în greutate. Testul ALCAT identifică intoleranțele – cauze ale inflamației cronice. Un studiu realizat pe 27 de pacienți obezi a arătat o scădere medie în greutate de la 91,37 ± 10,56 la 74,6 ± 6,76 kg, după ce au respectat rezultatele testului ALCAT și o dietă prin rotație timp de 12 săptămâni (Medical Center & Research Labs din Dubai).

Testul ALCAT, în România!

 • ALCAT 100

  Substanțe testate: 100 alimente
  Preț: 242 euro + TVA.

 • ALCAT 200

  Substanțe testate: 150 alimente + 50 substanțe chimice
  Preț: 420 euro + TVA.

 • ALCAT 300

  200 alimente + 50 substanțe chimice + 50 plante/alimente funcționale
  Preț: 597 euro + TVA.

*Indiferent de pachetul ales la preț se adaugă 41,5 euro recoltare analize, etichetare, pregătire transport, transport probe la laboratorul Cell Science Systems GmbH, Potsdam din Germania.

Cum fac Testul ALCAT?

Pasul 1: Alegeți testul care vi se potrivește, dintre cele 3 variante disponibile în România, detaliate pe site-ul www.alcat.ro.

Pasul 2: Contactați Zenyth la numărul 021.337.00.00 sau pe e-mail info@alcat.ro pentru a efectua plata și pentru a vă programa la analize într-unul din centrele Medlife din București și din țară sau la Clinica Medicum din București.

Pasul 3: După confirmarea plății, kitul de analize (ac de unică folosință pentru recoltare analize, 5 eprubete recoltare sânge) este trimis către clinica aleasă.

Pasul 4: Efectuați recoltarea analizelor la Clinica Medlife și completați formularul de laborator, după care probele vor ajunge, prin curierul, în Germania în ziua imediat următoare.

Pasul 5: În termen de 10 zile lucrătoare, veți primi pe email rezultatele testului, sub forma unor grafice colorate.

Mai multe detalii: www.alcat.ro /tel. 021.337.00.00.

Etichete articol:
intolerante alimentarerecomandaretest Alcat
Articolul anterior
Noua Gamă Cardio de la Zenyth
Articolul următor
Protocolul Dr. Sinatra: „Cei 4 magnifici“

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Advertorial2Nutriție

Te-ar putea interesa și: