Advertorial2, Sănătate

Protejează-ți imunitatea și uită de stres!

Autor:
Niciun comentariu
Timp citire aprox: 2 minute

Întărirea imunității și controlul stresului sunt la subiecte intens dezbătute în contextul pandemiei. Cele mai studiate ingrediente pentru imunitate și stres – vitamina C, D3, zincul, quercetina, rhodiola – se regăsesc acum în cele mai noi formule de la Zenyth.

Vezi toate articolele despre:
imunitatemelatoninăquercetinăstresvitamina Cvitamina D

Cum vă explicați că unii oameni realizează lucruri ce țin de sănătate, care par imposibile?

Știm cu toții că agențiile de sănătate publică urmăresc să prevină bolile cronice și să sporească durata de viață. Din această tendință, a crescut cererea de suplimente alimentare ca instrument de prevenire a afecțiunilor medicale.

De aceea vă prezint și eu cele mai noi suplimente Zenyth și îmi permit să ofer un loc privilegiat  suplimentelor premium pentru întărirea imunității și controlul stresului.

Vitamina C +D3 +Zn și Quercetin Immune Complex: imunitate la superlativ

În gama de Imunitate au apărut două formule complexe: Vitamina C +D3 +Zn și Quercetin Immune Complex. Produsele reunesc cei mai studiați nutrienți care întăresc sistemul imunitar: vitaminele C, D, zincul și quercetina. În plus, cele două produse reduc durata și simptomele răcelilor, gripei și altor infecții virale.

Căutând un sinonim pentru substantivul imunitate, mi-a apărut cuvântul “apărare”… Așadar, ca să ne apărăm starea de bine, revin la vedeta al acestui sezon: produsul Vitamina C +D3 +Zn, recomandat  în fazele acute ale infecțiilor respiratorii. O singura capsulă de Vitamina C +D3 +Zn conține dozele optime de atac pentru a crește rezistența organismului la agenții infecțioși, inclusiv în COVID.

Cel de-al doilea produs – Quercetin Immune Complex – este recomandat  atât în fazele acute ale infecțiilor respiratorii, cât și preventiv pentru întărirea imunității pe termen lung. Pe lângă vitaminele C, D și zinc, produsul conține quercetină, un “must have” al ultimului an. Cunoscută ca antialergic și antihistaminic natural, quercetina este studiată și folosită în prezent pentru acțiunea sa antivirală. Vreți să amintesc și de ce? Quercetina se găsește în stare naturală în usturoi, ceapă, praz, ceai verde, varză de Bruxelles, mărar, mere, merișor, afine, sparanghel și ardei iute.

Quercetin Mini: potrivit pentru copii

Și pentru că cei mici nu s-ar înghesui la toate cele menționate mai sus, Zenyth a găsit și o variantă pentru copii – Quercetin Mini, la 250 mg per capsulă.

Adaptogenele, cea mai bună soluție antistres

Dragii mei, în ultima perioadă, echipa de cercetare Zenyth a lucrat intens pentru lansarea unor formule noi cu acțiune adaptogenă și antistres. Asta pentru că stresul capătă forme noi și cere soluții pe măsură.

AdaptoHelp Complex este o formulă originală, cu efect tonic, antistres, de susținere a memoriei și concentrării. Produsul poate fi folosit inclusiv în cazul copiilor cu ADHD.

Tot pentru reducerea stresului sunt si cele două produse cu Rhodiola. Rhodiola cu 3% rozavine este un excelent adaptogen, ce crește rezistența la stresul intelectual și fizic.

În schimb, Rhodiola cu 3% salidrozide este un bun antiinflamator, antioxidant și protector al imunității. De altfel, extractul de Rhodiola face parte, după cum știți deja, din protocoalele COVID internaționale.

Melatonina: imunitate puternică și somn odihnitor

Tot în aceste protocoale a fost introdusă și melatonina, cunoscută până de curând pentru reducerea tulburărilor de somn. Melatonina crește toleranța organismului la virus, fiind antioxidant și antiinflamator eficient.

În concluzie, Zenyth propune două produse cu melatonină: unul cu 3 mg per capsulă – Melatonin 3 mg și unul mai puternic, cu 10 mg per capsulă – Melatonin Forte 10 mg.

Pentru mai multe informații despre suplimentele prezentate accesați site-ul Zenyth.ro!

Etichete articol:
imunitatemelatoninăquercetinăstresvitamina Cvitamina D
Articolul anterior
Medicina bazată pe efectul plantelor. Punctul de vedere al unui anestezist
Articolul următor
Organismul sesizează aerul din încăpere

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Advertorial2Sănătate

Te-ar putea interesa și: