Advertorial2

Top remedii pentru detoxifierea colonului

Autor:
Niciun comentariu
Timp citire aprox: 2 minute
Vezi toate articolele despre:
balonarecolonconstipațiedetoxifieredigestieintestinsfatștiați cătranzit intestinal

Ai probleme cu digestia? Suferi de constipație, balonări, tranzit lent? Te confrunți cu probleme de greutate, diabet, colesterol crescut? Ei bine, toate acestea sunt indicii că ai nevoie de detoxifiere.

Detoxifierea reprezintă procesul prin care sunt eliminate din organism diferite toxine. Principalul organ de detoxifiere este colonul sau intestinul gros. Dacă la acest nivel nu se realizează o detoxifiere eficientă, acest organ poate deveni sursa care contribuie cel mai mult la încărcarea organismului cu toxine. Aproape 90% din bolile cronice moderne se datorează disfuncționalității colonului, estimează Societatea Regală de Medicină din Marea Britanie.

Știați că?

  • Despre detoxifierea colonului se vorbește încă din Antichitate, când se recomandau amestecuri de ierburi pentru tratarea problemelor intestinale.
  • Astăzi există numeroase metode de detoxifiere, dar administrarea suplimentelor cu fibre alimentare reprezintă cea mai blândă cură.

Fibrele alimentare dețin secretul detoxifierii

Creșterea aportului de fibre alimentare, asociată consumului suficient de apă, este cea mai bună metodă de stimulare a activității de detoxifiere a colonului. Fibrele alimentare au o capacitate mare de reținere a apei. Ele se umflă cu apă, iar odată cu apa rețin și substanțele toxice din tubul digestiv, care apoi sunt eliminate. În plus, fibrele interacționează cu asimilarea grăsimilor și a zahărului la nivel intestinal. Astfel se explică de ce sunt capabile să reducă glicemia și colesterolul.

Mai mult, fibrele cresc indicele de sațietate al alimentelor. Ele conferă senzația de sațietate rapid, cu un aport mic de calorii. Tocmai de aceea, fibrele sunt de mare ajutor în curele de slăbire și în lupta contra obezității.

Recomandare

O formulă excelentă pentru detoxifierea colonului este ColonHelp, de la Zenyth, un supliment alimentar 100% natural. Produsul conține fibre alimentare de înaltă calitate din semințe de in, tărâțe de psyllium, plante detoxifiante (chimen, fructe de coriandru, frunze de oregano și de pătrunjel) și argilă. Fibrele ColonHelp asigură detoxifierea eficientă a organismului prin eliminarea toxinelor din colon, reglarea tranzitului intestinal, îmbunătățirea digestiei, reducerea balonărilor și disconfortului abdominal.

De reținut: este foarte important ca la 20 de minute după administrarea produsului ColonHelp să bei un pahar mare de apă, iar pe parcursul zilei să bei cel puțin 2 litri de lichide.

Etichete articol:
balonarecolonconstipațiedetoxifieredigestieintestinsfatștiați cătranzit intestinal
Articolul anterior
De ce avem nevoie de MSM?
Articolul următor
7 beneficii ale vitaminei K2 pe care trebuie neapărat să le știi

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria: Advertorial2

Te-ar putea interesa și: