Advertorial2

Efectele nebănuite ale magneziului

Autor:
Niciun comentariu
Timp citire aprox: 2 minute
Vezi toate articolele despre:
articulațiiediție printmagneziuNr. 2 ediție printrelaxarestres

Este cel mai cunoscut antidot al stresului. Are cel mai puternic efect de relaxare. Este eficient în stări de iritabilitate și insomnii, palpitații și migrene, oboseală cronică și tensiune mărită, dureri musculare și articulare. Acesta este magneziul, mineralul care se găsește în toate țesuturile, dar cu precădere în oase, mușchi și creier.
Magneziul este de multe ori ignorat, chiar dacă este mai puternic decât orice alte medicamente în numeroase cazuri. Fiecare mușchi și nerv din corpul nostru are nevoie de magneziu pentru a funcționa normal. Aici intră și cel mai mare mușchi dintre toți – inima.
Magneziul activează și vitamina D, cea care contribuie la asimilarea calciului în oase. În plus, magneziul contribuie la reglarea nivelului zahărului în sânge, la menținerea tensiunii arteriale în limite normale, la metabolizarea energiei și la sinteza proteinelor.


Pentru toate aceste beneficii îți propunem produsul Marine Magnesium de la Zenyth! Marine Magnesium este un supliment alimentar 100% natural, recomandat pentru funcționarea normală a sistemului muscular, pentru menținerea sănătății sistemului osos, pentru reducerea oboselii și extenuării, pentru metabolismul energetic normal, pentru sinteza normală a proteinelor, funcționarea normală a sistemului nervos și menținerea sănătății psihice.
O capsulă conține 1000 mg magneziu marin, cu conținut de magneziu de minimum 33%. O capsulă de magneziu marin conține 330 mg magneziu (88% din DZR)
Consumul zilnic de magneziu este extrem de important și pentru cei care suferă de osteoartrită. Rațiunea este extrem de simplă: osteoartrita se caracterizează prin inflamație, rigidizare și calcifiere. Acestea „lucrează“ împreună și este inutil să ne întrebăm dacă una apare înaintea celeilalte. Magneziul poate opri nu doar spasmele musculare, contracțiile musculare care apar în zona articulației, ci și pe cele care sunt asociate cu atacul de cord sau accidentul vascular cerebral. Ia-ți doza zilnică de magneziu! Alege Marine Magnesium de la Zenyth! Formă de prezentare: Flacon 60 capsule x 1000 mg. 

Etichete articol:
articulațiiediție printmagneziuNr. 2 ediție printrelaxarestres
Articolul anterior
Maca: afrodisiac și energizant 100% natural
Articolul următor
Noua Gamă Cardio de la Zenyth

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria: Advertorial2

Te-ar putea interesa și: