Advertorial2

Maca: afrodisiac și energizant 100% natural

Autor:
Niciun comentariu
Timp citire aprox: 2 minute
Vezi toate articolele despre:
afrodisiacenergizaremaca

Incașii spuneau că maca îți dă forțe pentru a trăi și a iubi. Astăzi, Maca este recunoscută ca un afrodisiac, tonic și energizant deosebit. Numeroase studii au fost efectuate în această direcție, dar poate cel mai elocvent a fost publicat în CNS Neuroscience & Therapeutics în 2008. Pentru acest studiu, cercetătorii au ținut sub observație în principal femei, care se confruntau cu probleme sexuale din cauza folosirii antidepresivelor. După ce au consumat în mod regulat rădăcină de maca pentru o perioadă mai lungă de timp, cea mai mare parte dintre acestea au remarcat îmbunătățiri considerabile ale libidoului. Studiile au arătat, de asemenea, că rădăcina de maca poate trata disfuncția erectilă la bărbați.

Dacă vrei un afrodiziac și energizant 100% natural, încearcă Bio Maca de la Zenyth! Bio Maca este un supliment alimentar 100% bio, recomandat pentru atât femeilor, cât și bărbaților pentru susținerea sănătății sexuale și reproductive. Produsul are acțiune tonică și energizantă, fiind util pentru susținerea funcțiilor endocrine și sexuale, pentru reducerea problemelor asociate scăderii libidoului, fertilității și dinamicii sexuale, precum și pentru diminuarea disconfortului în perioada menopauzei.

În plus, rădăcina de maca este sursă bună de iod, necesar pentru funcționarea normală a tiroidei. Astfel, 10 grame de rădăcină de maca pot conține 52 de micrograme de iod, ceea ce reprezintă o cantitate importantă pentru o plantă de uscat. Datorită conținutului de steroli vegetali, rădăcina de maca poate reduce nivelurile de colesterol prin interferarea cu absorbția colesterolului la nivelul intestinului subțire în mod natural. Convinge-te de toate acestea cu Bio Maca de la Zenyth! Formă de prezentare: flacon 60 capsule x 600 mg.

Etichete articol:
afrodisiacenergizaremaca
Articolul anterior
Adio astenie! Bun venit primăvară!
Articolul următor
Efectele nebănuite ale magneziului

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria: Advertorial2

Te-ar putea interesa și: