Advertorial2

ArtroHelp Forte – un produs 6 în 1!

Autor:
Niciun comentariu
Timp citire aprox: 3 minute
Vezi toate articolele despre:
ediție printNr. 1 ediție print

Inovație și eficiență în menținerea sănătății articulațiilor

ArtroHelp Forte este un produs inovator, 100% natural, cel mai avansat produs pentru articulații de la Zenyth, care asigură îngrijirea tuturor articulațiilor. Cu ingrediente de ultimă generație, optim dozate, ArtroHelp Forte duce îngrijirea articulațiilor la cel mai înalt nivel, abordând deopotrivă efectul (durerea), dar și cauza durerilor (degradarea cartilajelor articulare).

Trebuie să ai grijă de articulațiile tale dacă:
• Ai o activitate ce solicită excesiv articulațiile.
• Ești sedentar, ai muncă de birou.
• Mergi frecvent la sală și îți suprasoliciți articulațiile.
• Ești în vârstă și durerile articulare sunt un calvar.

ArtroHelp_complex

Pentru îngrijirea completă a articulațiilor ai nevoie neapărat de: un produs cu colagen, unul cu glucozamină și condroitină, un antiinflamator natural, un supliment de magneziu, unul de antioxidanți și unul de enzime.

Nu te speria, nu e nevoie să cumperi 6 produse! Ai nevoie de unul singur, de o formulă revoluționară, care să le înglobeze pe toate cele 6.

Există așa ceva? Da, există, iar acesta este ArtroHelp Forte, un produs 6 în 1!

1. COLAGENUL, cărămida de la baza articulațiilor

Cartilajele articulare sunt formate în proporție de 95% din colagen. Pe măsură ce îmbătrânim, producția de colagen în organism se reduce, cartilajele care acoperă extremitățile oaselor se erodează, elasticitatea articulațiilor scade, iar oasele încep să se frece unele de altele. ArtroHelp Forte este singurul produs pentru articulații care conține două tipuri de colagen hidrolizat (tip 1 și 2), în doze optime. Potrivit studiilor, colagenul hidrolizat administrat pe cale orală se absoarbe la nivel intestinal și se acumulează în cartilajele articulare, determinând reducerea disconfortului articular și îmbunătățirea funcționării articulației.

2. GLUCOZAMINA și CONDROITINA, echipa de intervenție pe articulații

Glucozamina și condroitina sunt produse de organismul nostru în mod natural, regăsindu-se în cantități mari în țesutul conjunctiv, în cartilajul normal. În unele cazuri însă (suprasolicitarea articulațiilor, înaintarea în vârstă) este nevoie de suplimentarea dietei cu glucozamină și condroitină, pentru a încetini degradarea articulațiilor și pentru a reda mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor. Experții în domeniul sănătății susțin utilizarea glucozaminei și condroitinei pentru creșterea sintezei de colagen de tip 2 și proteoglicani în cartilaje și pentru reducerea producției de substanțe inflamatorii în articulații.

3. HARPAGOPHYTUM și BOSWELLIA, antiinflamatoare naturale

Gheara-diavolului (Harpagophytum) și Boswellia reduc durerea și inflamația articulară, datorită substanțelor cu efect analgezic și antiinflamator pe care le conțin. Harpagophytum este mai bine tolerată decât antiinflamatoarele de sinteză, iar extractul de Boswellia, standardizat în acid boswellic, posedă efecte antiinflamatorii comparabile cu ale antiinflamatoarelor nesteroidiene.

4. MAGNEZIUL marin, în controlul durerii

Când suferi de dureri articulare, mușchii din jurul articulației sunt contractați. Un supliment cu magneziu ajută în acest caz la decontractarea musculaturii și la readucerea stării de bine. Magneziul poate reduce spasmele și contracțiile musculare care apar în zona articulației. Magneziul dizolvă calciul neionic (cel care se depune în organism, în țesuturi, artere, oase, cartilaje, tendoane și ligamente) și contribuie la eliminarea excesului de calciu.

5. ANTIOXIDANȚI împotriva radicalilor liberi din articulații

Formula ArtroHelp Forte include unii dintre cei mai puternici antioxidanți – vitamina C, carotenul, scorțișoara. Vitamina C din ArtroHelp Forte are un dublu efect pentru sănătatea articulațiilor. Pe de o parte contribuie la sinteza normală a colagenului necesar pentru buna funcționare a articulațiilor.

Pe de altă parte, datorită efectului său antioxidant, vitamina C contribuie la blocarea radicalilor liberi din articulații. Astfel, vitamina C reduce stresul oxidativ, facilitează regenerarea cartilajelor și încetinește degradarea articulară. Alături de vitamina C, carotenul acționează pentru reducerea stresului oxidativ în articulații și, implicit, pentru o mai bună mobilitate.

6. ENZIMELE, luptătorii neobosiți pentru binele articulațiilor

ArtroHelp Forte este singurul produs pentru articulații care conține enzimele proteolitice bromelaina și papaina. Acestea cresc biodisponibilitatea celorlalte ingrediente din produs. De asemenea, studiile au demonstrat efectele benefice ale bromelainei în tratamentul durerilor post-chirurgicale, al entorselor și altor traumatisme.

Bromelaina are acțiune antiinflamatoare și stimulează reducerea edemului care apare la locul traumatismelor. Papaina ajută și ea la reducerea retenției de lichide și a edemelor care apar după traume locale sau intervenții chirurgicale.

ArtroHelp_Avantaje

Cum se administrează ArtroHelp Forte?

Pentru rezultate optime și refacerea articulațiilor este nevoie de o cură de minimum 3-6 luni. Produsul se poate administra înainte sau după masă, în 200 ml de apă sau suc de fructe. RECOMANDARE! Pentru dizolvarea optimă, folosiți apă caldă! Pentru început, amestecați pulberea cu 1-2 lingurițe de apă până la omogenizare, apoi adăugați 150-200 ml apă.

Doze optimeDoze_Optime_artrohelp

 

Etichete articol:
ediție printNr. 1 ediție print
Articolul anterior
Îngrijirea articulațiilor – ArtroHelp Forte, cel mai inovator produs de articulații de la Zenyth
Articolul următor
Am poliartrită, dar cu ArtroHelp îmi merge foarte bine

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria: Advertorial2

Te-ar putea interesa și: