Advertorial2

Adio astenie! Bun venit primăvară!

Autor:
Niciun comentariu
Timp citire aprox: 3 minute
Vezi toate articolele despre:
asteniechlorellaclorofilăediție printNr. 2 ediție printSpirulina

Ştiai că prima hrană pe care o caută ursul când se trezeşte din hibernare sunt frunzele verzi de leurdă? Cu ajutorul acestei plante, ursul încearcă instinctiv să elimine toxinele acumulate în perioada iernii!

Ce-ar fi să urmăm și noi cursul naturii și să consumăm cât mai multe plante verzi o dată cu venirea primăverii?! Ce-ar fi să facem din primăvară o perioadă în care să ne recăpătăm pofta de viață, sănătatea şi să scăpăm de kilogramele acumulate în timpul iernii?!

Plantele verzi, adevărate baterii solare

Plantele verzi (iarba verde de grâu, de orz, germenii de plante, algele) sunt cea mai bună sursă de clorofilă, molecula responsabilă cu fotosinteza – folosirea energiei solare pentru a transforma apa și dioxidul de carbon în hrană pentru plante. Clorofila este primul produs al luminii și conține mai multă energie provenită din lumină decât orice alt element.

Știai că?
Clorofila din plantele verzi, din germeni, lăstari și alge contribuie la oxigenarea sângelui. Structura clorofilei este aproape identică cu aceea a hemoglobinei din sângele uman. Singura diferență este atomul central, care în cazul clorofilei este magneziul (verde), în vreme ce în cazul hemoglobinei este fierul (roşu). Din acest motiv, clorofila este folosită pe scară largă în terapia anemiilor. Cu ajutorul clorofilei este stimulată circulația sanguină periferică și o dată cu aceasta și circulația cerebrală, ducând la creșterea nivelului de energie și la revigorarea organismului.

Încarcă-ți bateriile cu produse verzi 100% bio!

Pentru cei care vor o cură de detoxifiere și energizare primăvara aceasta, există acum Gama Greens de la Zenyth – suplimente alimentare, 100% bio, din ingrediente premium, certificate și studiate, care îți îmbunătățesc sănătatea și îți redau vitalitatea. Cu Gama Greens te bucuri de proprietățile energizante, alcalinizante şi antioxidante ale germenilor de grâu, de orz, de broccoli, de efectele antiaging şi detoxifiante ale algelor verzi, de acțiunea antioxidantă şi energizantă a ierbii de grâu și de ovăz.

Toate daruri minunate ale naturii, dar aparent banale pentru omul modern care le ignoră de multe ori și își alege o dietă bogată în alimente rafinate, carne, dulciuri… Plantele verzi – germeni, lăstari, alge – sunt cu adevărat miraculoase pentru sănătatea, silueta și frumusețea ta. Așa că nu ezita! Primăvara aceasta profită de beneficiile lor și fă-ți plinul de antioxidanți, enzime, vitamine și minerale!

Noua Gamă Greens de la Zenyth

BioGreens

SuperFood Organic. Singurul „green“ de pe piață care reunește într-o formulă complexă: lăstarii de plante, germenii și algele. Produsul BioGreens se adresează celor care îşi doresc un plus de energie, protecție antioxidantă şi imunitate mai puternică, o metodă de detoxifiere naturală, de prevenire a îmbătrânirii şi a efectelor nocive ale stresului, dar şi veganilor şi vegetarienilor care se pot confrunta cu diverse carențe nutritive sau celor care nu reușesc să consume zilnic suficiente legume crude.

Formă prezentare: cutie cu 28 plicuri x 4 g / flacon 120 capsule x 450 mg

Bio Spirulină

bio-spirulina-rep

SuperFood Organic. Bio Spirulină este un supliment alimentar 100% natural, 100% bio, recomandat pentru detoxifiere, susținerea activității fizice și mentale intense, creșterea nivelului de energie, protecție antioxidantă, menținerea unui metabolism normal, slăbire, susținerea sănătății sistemului cardiovascular, digestiv și nervos, susținerea imunității.

Formă de prezentare: flacon cu 80 g pudră/60 cps x 450 mg

Bio Chlorella

SuperFood Organic. Bio Chlorella este un supliment alimentar 100% natural, 100% bio, recomandat pentru detoxifiere (în special eliminarea metalelor grele din organism), protecție antioxidantă, alcalinizare, imunitare, îmbunătățirea digestiei, prevenirea îmbătrânirii precoce, slăbire, menținerea colesterolului în limite normale.

Formă de prezentare: flacon cu 80 g pudră/60 cps x 450 mg

Bio Broccoli Germeni

Supliment alimentar 100% natural, bio, recomandat pentru protecție antioxidantă și antitumorală, susținerea sănătății inimii și a prostatei, menținerea în limite normale a colesterolului, buna funcționare a sistemului imunitar și endocrin, susținerea digestiei și a detoxifierii.

Formă de prezentare: flacon 60 cps x 350 mg

Etichete articol:
asteniechlorellaclorofilăediție printNr. 2 ediție printSpirulina
Articolul anterior
Oyster Forte, sursă de zinc natural
Articolul următor
Maca: afrodisiac și energizant 100% natural

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria: Advertorial2

Te-ar putea interesa și: