Frumusețe, Trăiește sănătos cu Simona, Video

Remodelare corporală la început de vară – VIDEO

Autor:

Când vine vorba despre aspectul fizic, oamenii își doresc, de obicei, rezultate eficiente și de lungă durată. Remodelarea corporală prin lipoaspirație este o tehnică prin care se pot obține aceste rezultate în foarte scurt timp.

Vezi toate articolele despre:
lipoaspirațiepieleremodelareslăbirevideo

Invitata Simonei Dragomir din această ediție este dr. Dana Miricioiu, chirurg plastician, microchirurgie reconstructivă, care ne vorbește despre tehnica de remodelare corporală prin lipoaspirație și beneficiile ei pe termen lung.

Care este diferența dintre slăbire și remodelare corporală?

Sănătatea și frumusețea sunt două aspecte care se îmbină armonios. Chirurgia plastică reconstructivă are ca prim deziderat sănătatea pielii, a psihicului, apoi frumusețea.

În ceea ce privește remodelarea corporală, oamenii își doresc, de cele mai multe ori, să elimine celulita sau depozitele adipoase, însă, în același timp, pacienții se așteaptă ca în urma procedurii să elimine și un număr semnificativ de kilograme, dar acest fapt nu este posibil. Procedura de remodelare nu poate slăbi organismul, pierderea kilogramelor se face prin dietă. Ceea ce se întâmplă în urma remodelării corporale prin lipoaspirație este eliminarea depozitelor adipoase localizate care nu dispar ținând dietă. Oricât de mult sport am face și oricâte diete am ține, există anumite depozite care nu dispar. Acestea sunt localizate la nivel abdominal, la nivelul coapsei interne sau a gâtului.

De ce procedurile realizate doar în exterior nu funcționează?

Pentru a elimina depozitele adipoase, grăsimea trebuie scoasă din organism, iar pielea trebuie contractată. Aceste rezultate nu pot fi obținute cu nicio procedură realizată doar în exteriorul pielii deoarece celulele adipoase sunt asemenea unor balonașe care trebuie sparte. Lipoaspirația extrage grăsimea, iar în cazul persoanelor care au slăbit un număr foarte mare de kilograme și au rămas cu exces de piele, această intervenție poate strânge pielea.

Cine poate realiza această tehnică de remodelare corporală?

Lipoaspirația asistată laser este realizată exclusiv de către un medic chirurg plastician. Nu poate fi făcută de către o asistentă medicală, un medic dermatolog sau de o altă specializare deoarece chirurgii plasticieni cunosc foarte bine anatomia zonelor respective. Intervenția presupune dispersarea celulelor adipoase cu ajutorul anestezicului, apoi cu ajutorul laserului se realizează spargerea celulelor care sunt transformate din grăsime solidă în grăsime lichidă, pentru a fi ușor de aspirat. Când procedura realizată cu laserul s-a încheiat, grăsimea este aspirată cu ajutorul unor canule pentru care se fac incizii de 1-2 mm, necesare pentru a ajunge la grăsime. După efectuarea intervenției, timp de 3-4 săptămâni nu este recomandată expunerea directă la soare, pacienții nu au voie să facă sport și trebuie să poarte un corset.

Urmărind emisiunea disponibilă la începutul acestui articol, veți afla care este diferența dintre slăbire și remodelare corporală, ce presupune fiecare, care este cea mai eficientă metodă de slăbire, cum alegem tratamentele de remodelare corporală în funcție de propriile nevoi, când se apelează la chirurgia bariatrică, ce presupune această intervenție și cum ne pregătim pentru efectuarea ei.

Vizonare plăcută!

Etichete articol:
lipoaspirațiepieleremodelareslăbirevideo
Articolul anterior
Probleme digestive de vară – VIDEO
Articolul următor
Stresul: 10 pași pentru a-l elimina din viața ta – VIDEO
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
FrumusețeTrăiește sănătos cu SimonaVideo