Interviuri, Luana Show, Video

Cum trăiești având cancer? – VIDEO

Autor:

Cum se poate trece peste cancer, această boală care aduce atât de multă suferință? Cum se poate găsi forța interioară de a învinge cancerul? A învăța să trăiești cu incertitudine într-o astfel de situație plină de încercări este o mare provocare și e nevoie de mult curaj, determinare și dorință de a trăi pentru a continua. Înseamnă să înveți faptul că această boală, cancerul, este doar o parte din povestea vieții tale.

Vezi toate articolele despre:
afecțiuni femeialimentatie sanatoasacancerdietăNutrițiesport

Cum să păstrăm speranța de a merge mai departe? Prin a pune deoparte efectele devastatoare, suferința și incertitudinea și a alege vindecarea și puterea de a fi, de a face, de a iubi. Fiecare etapă din procesul vindecării este un act de credință, de alegere, de speranță.

Cine este Oana Stroe?

Viața te învață să te adaptezi, iar adaptarea îți aduce viata, spune Oana Stroe, invitata Luanei din această emisiune. Oana Stroe este o femeie frumoasă, cu zâmbetul pe buze, cu ochii strălucitori, economistă de profesie, pe care viața a pus-o serios la încercare.

Povestea Oanei Stroe în lupta cu cancerul insuflă curajul de a merge mai departe, de a rămâne cu credința și speranța vie chiar și în cele mai grele momente.  Această experiență dificilă din viața ei nu a doborât-o, ci din contră, i-a oferit șansa de a se îndrepta spre a-și împlini visele, iar unul dintre ele, de a scrie. Toată această perioadă a ajutat-o să descopere cât de puternică este și să se bucure de viață, în ciuda suferinței prin care a trecut.

Luptă împotriva cancerului cu credință și speranță

Mamă a doi copii, Oana Stroe a reușit să se accepte, a ales să lupte cu boala și să facă față acestui moment crucial, abordând și practicând toate metodele știute: meditații ghidate și autosugestii – care au ajutat-o foarte mult să gestioneze durerea, fără a administra morfină, să faciliteze procesul de vindecare și să își facă mereu viața mai ușoară. După descoperirea cancerului în faza terminală, necazurile s-au ținut lanț. A urmat un alt moment dificil – fisură la vertebre. A trecut și peste această etapă, dar a făcut apoi septicemie și alte complicații din cauza imunității scăzute. Cu toate acestea, de fiecare dată s-a ancorat în momentul prezent, rămânând optimistă, cu o mare credință și speranță. Suferința cea mai mare a fost perioada în care a stat departe de copii, dar aceasta i-a dat forța interioară de a lupta să depășească totul.

Motto-ul în lupta cu boala și în viața ei a fost mereu: „Eu pot!”

Dorința de a depăși toate obstacolele, de a trăi, atitudinea și gândirea pozitivă, credința în Dumnezeu, disciplina pe care a avut-o din fragedă copălarie, speranța și starea de recunoștință toate acestea au ajutat-o să învingă boala.

În cadrul emisiunii au fost abordate următoarele subiecte:

  • Cum a debutat boala Oanei Stroe?
  • Cum a reacționat în primă instanță?
  • Cum a gestionat problema de sănătate și familia? Cum a reușit să comunice cu copiii despre această boală?
  • Ce putem învăța din povestea de viață a Oanei?

Pentru a urmări povestea Oanei Stroe accesați link-ul de la începutul articolului.

Vizionare plăcută!

Etichete articol:
afecțiuni femeialimentatie sanatoasacancerdietăNutrițiesport
Articolul anterior
Care sunt cauzele durerii de genunchi? – VIDEO
Articolul următor
Relația dintre imunitate și vârstă – VIDEO
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
InterviuriLuana ShowVideo