Nutriție, Pastila cea bună, Video

Dificultățile de digestie – la ordinea zilei – VIDEO

Autor:

Vă salut! Aproape oricine a avut cândva dureri abdominale. În cele mai multe cazuri, nu este vorba despre un simptom grav, durerile se pot datora unei balonări, unei ușoare indigestii sau unei dureri musculare.

Vezi toate articolele despre:
balonăridigestieprobioticevideo

Lumea actuală se confruntă însă în mod exagerat cu tulburări de digestie, în principal digestie dificilă cu meteorism, balonare și constipație cronică; ele ating ambele sexe (cu predominanta sexului feminin) și apar la orice vârstă, inclusiv în copilărie. Digestia dificilă este o tulburare dureroasă cauzată în general de excesele alimentare, de combinația greșită a alimentelor, dar și de stresul de zi cu zi.

Un produs potrivit în situațiile menționate este DigestHelp, întrucât conține enzime de origine fungică. Aceste enzime au un rol deosebit întrucât practic, enzimele sunt cele care rup legăturile chimice de la nivelul alimentelor, transformând nutrienții complecși în compuși simpli, ușor de absorbit. Acțiunea enzimelor digestive este completată de complexul de 8 tulpini probiotice prezente în produs. O capsulă de DigestHelp conține: amilază, protează și lipază și 1 miliard unități formatoare de colonii probiotice. Probioticele contribuie la reducerea senzației de balonare, la absorbția nutrienților, protejează mucoasa intestinală, reduc simptomele colonului iritabil și susțin imunitatea. Complexul probiotic folosit în DigestHelp conține două tulpini de tipul Bacillus – Bacillus subtilis natto, Bacilus coagulans, care contribuie la reglarea tranzitului, fiind utile atât în caz de constipație, cât și de diaree. Rădăcina de ghimbir, frunzele de mentă, fructele de fenicul și fructele de anason completează ingredientele excepționale prezente într-o capsulă de DigestHelp.

Toate celelalte detalii le citiți pe www.zenyth.ro. Adoptă cât de des o dietă simplă și ușoară, fără grăsimi, prăjeli, sosuri, mezeluri și dulciuri pentru ca dificultățile de digestie să fie lipsite de gravitate.

Etichete articol:
balonăridigestieprobioticevideo
Articolul anterior
4 cauze fiziologice reale care determină depresia – VIDEO
Articolul următor
Cum elimini inflamația din organism pe cale naturală? – VIDEO
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
NutrițiePastila cea bunăVideo