Pastila cea bună, Sănătate, Video

Sistemul imunitar și vitamina C – Video

Autor:

Dragilor, după cum se vede în întreaga mea activitate profesională, sănătatea este obiectivul nr. 1. Din acest motiv sunt membru în multe grupuri de interes, fie cu medici, clinici, fie cu zeci de mii de persoane care își caută leac pentru diverse suferințe.

Vezi toate articolele despre:
imunitateresveratrolsistem imunitarvitamina C

Nu este ușor să privești oameni aflați în situații critice, unele aproape disperate, și să nu ajuți cu nimic. Ce oare puteau face și nu au făcut? Discuția e lungă. Pe scurt, as pomeni două cuvinte: prevenție și imunitate. Sistemul imunitar este influențat în mod negativ  de alimentația haotică și de stilul de viață nesănătos (fumat, sedentarism, consum de alcool, lipsa odihnei, consum exagerat de medicamente). Pornesc o campanie de informare pentru creșterea imunității, sperând să vă fie de folos.

Vitamina C: unul dintre cei mai puternici antioxidanți

Vitamina C este fără doar și poate unul dintre cei mai potenți antioxidanți, capabil să încetinească procesele de îmbătrânire și deteriorare celulară. Cei care iau în lunile reci vitamina C sunt protejați împotriva infecțiilor prin stimularea directă a sistemului imunitar. Dacă luați vitamina C și în lunile calde, aflați că această vitamină participă la stimularea sintezei de hormoni, împiedică dezvoltarea celulelor cu potențial malign, stimulează producția de colagen și ajută la regenerarea țesuturilor. Tot celulele sistemului imun sunt implicate în declanșarea reacțiilor alergice, fiind dovedit că suplimentele de vitamina C ajută la reducerea simptomelor astmului și la prevenirea alergiilor de sezon.

Pentru absorbție mărită, luați vitamina C cu bioflavonoide!

Dintre mai multe suplimente de vitamina C, eu personal îl prefer pe acesta: Vitamina C Premium cu rodie și resveratrol, 1000 mg. Vitamina C + bioflavonoide înseamnă absorbție mărită a Vitaminei C! Bioflavonoidele fac parte dintr-o mare clasă de nutrienți ce sunt prezenți mai ales în coaja fructelor și legumelor roșii. Rodia previne îmbătrânirea, protejează rinichii, inima, scade colesterolul rău și îl crește pe cel bun, contribuie la regenerarea ficatului, la reglarea glicemiei și a tensiunii arteriale. Are un conținut bogat în polifenoli ce te pot apăra de alergii. Resveratrolul este un polifenol cu acțiune antioxidantă, ce se găsește în coaja strugurilor. Și care  este capabil să crească durata de viață a celulelor, cu efect antiîmbătrânire, antiinflamator și cu rol în menținerea sănătății inimii. Toate acestea într-o singură capsulă. Doza uzuală: pentru adulți – o capsulă pe zi, înghițită ca atare sau desfăcută și dizolvată pulberea în apă.

M-aș bucura enorm să vă îndrăgostiți de sfaturi de acest gen, cât și de produsele Zenyth. S-a demonstrat că multe boli apar pe un teren imunitar slăbit, de aceea o viață lungă și sănătoasă înseamnă un sistem imunitar liniștit și bine controlat. Revin către voi cu următorii pași simpli și produse de încredere, care să vă ajute în atingerea obiectivelor de stare bună.

Etichete articol:
imunitateresveratrolsistem imunitarvitamina C
Articolul anterior
Cafeaua: între risc și beneficiu – VIDEO
Articolul următor
De ce nu poți slăbi? – Video
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Pastila cea bunăSănătateVideo