Exerciții fizice și sport, Luana Show, Slăbire, Video

Antrenează-te online! – VIDEO

Autor:

Deși oamenii știu foarte bine că activitățile fizice incluse în stilul de viață ne mențin un tonus bun, sănătatea și vitalitatea organismului, totuși, nu reușesc să facă atât de multă mișcare. Fie că au ca scuză lipsa timpului de a merge la sală, fie că este vorba despre lipsa rezistenței fizice care îi împiedică să aibă rezultate remarcabile la început și îi determină să renunțe, sportul este un aspect care, de cele mai multe ori, trece în plan secund.

Vezi toate articolele despre:
antrenamentexercitii fiziceplan alimentarsportvideo

Invitatul Luanei din această ediție este Florin Prodana, trainer/antreprenor, care discută despre ce înseamnă antrenamentele online, dar îți prezintă și câteva exerciții pe care să le faci zi de zi, acasă, oferind motive și soluții pentru a plasa sportul în prim-plan pe lista obiectivelor zilnice.

În momentul în care vă hotărâți să începeți un antrenament pentru a slăbi sau a vă menține într-o formă cât mai bună, nu trebuie să vă gândiți că nu puteți ajunge la sală și nu veți avea rezultate. Antrenamentele se pot realiza atât acasă, cât și la sală și pot fi la fel de intense. Atunci când vă referiți la sport, nu ar trebui să vă gândiți doar la exerciții cu greutăți, puteți face sport și ieșind cu bicicleta sau înotând.

Starea de spirit pe care o aveți atunci când vă apucați de antrenament este deosebit de importantă. Exercițiile nu ar trebui făcute gândindu-vă că sunt o povară și doar o altă sarcină pe care o aveți de îndeplinit. O stare de spirit pozitivă vă oferă un alt tonus și veți aveam rezultate mult mai bune.

Categorii de exerciții

Există diferite categorii de exerciții pe care le puteți face pe tot parcursl zilei pentru a menține activ întregul organism. Exercițiile posturale sau de stretching sunt recomandate în prima parte a zilei. De asemenea, în prima parte a zilei sunt recomandate și antrenamentele care includ exerciții pentru tonifiere, dar pot fi făcute oricând, chiar și seara, dacă ora de culcare este la interval de 3-4 ore.

În procesul de tonifiere, alimentația este un factor foarte important, o însemnătate considerabilă având și echilibrul dintre ceea ce include planul alimentar și exercițiile pe care le faceți. Planurile alimentare trebuie adaptate fiecărui om, pentru a fi sustenabile și a avea rezultate pe termen lung.

Pentru a avea un nivel ridicat de eficiență, exercițiile trebuie făcute corect. Lipsa posibilității de a merge la sală nu ar trebui să fie o scuză pentru a nu face sport. În prezent, există pe piață elastice care substituie cu succes greutățile pentru exerciții regăsite în sală. Acestea sunt eficiente și pot crește gradul de dificultate a exercițiilor, în funcție de modul în care sunt folosite. Exercițiile cu propria greutate se ridică, în ceea ce privește gradul de dificultate, la nivelul celor cu greutăți, dacă, de exemplu, strângeți elasticul sau alegeți unul mai ferm pentru acel tip de exercițiu.

Tipuri de antrenamente pentru fiecare

Invitatul Luanei a dedicat foarte mult timp pentru a dezvolta o aplicație de antrenament. Exercițiile disponibile în această aplicație sunt filmate de acesta și a creat seturi de exerciții pentru mai multe categorii de persoane. Antrenamentele sunt adaptate pentru începători, nivel mediu și avansați, dar are și antrenamente destinate oamenilor care se confruntă cu anumite afecțiuni sau probleme de sănătate date de eventuale accidente cu diferite tipuri de urmări. De asemenea, există și exerciții care sunt adaptate pe nivelul de energie al oamenilor pentru că unii sunt energici, iar alții pot fi mai lenți.

În cadrul emisiunii sunt ilustrate și o serie de exerciții pe care le puteți vedea urmărind emisiunea.

Subiecte abordate

Dialogul dintre Luana și invitatul său cuprinde subiecte ca motivul pentru care oamenii renunță la mersul fizic la sala de sport, cât de înșelător este, din punct de vedere psihologic, gândul că având abonament, vei reuși să mergi la sală, cât de eficiente sunt antrenamentele online, dar și ce exerciții fizice putem să facem acasă, folosindu-ne de greutatea corpului.

Dacă doriți să urmăriți întreaga emisiune, o puteți face accesând link-ul aflat la începutul acestui articol.

Etichete articol:
antrenamentexercitii fiziceplan alimentarsportvideo
Articolul anterior
De ce suntem pe ultimul loc în UE la consumul de fructe și legume? – VIDEO
Articolul următor
Cauze și soluții pentru vindecarea leaky gut – VIDEO
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Exerciții fizice și sportLuana ShowSlăbireVideo