Nutriție, Trăiește sănătos cu Simona, Video

Ce facem pentru a avea mai multă energie?

Autor:

De ce uneori ne propunem să facem multe lucruri, dar la sfârșitul zilei constatăm că nu am reușit să facem nici jumătate din obiective, iar nivelul de energie este foarte scăzut?

Vezi toate articolele despre:
dietăenergiehidratarevideo

În această emisiune, Simona Dragomir și invitatul său, Cristian Mărgărit, consultant în nutriție și fitness, discută despre suprasolicitare și consecințele acesteia când vine vorba despre energie și stare de bine.

Unul dintre aspectele-cheie atunci când vorbim despre modalitățile prin care majoritatea oamenilor reușesc să rămână treji și să își păstreze un nivel ridicat de energie este cafeaua. Însă, chiar dacă ni se pare că ne aduce acel impuls de care avem nevoie pentru a ne desfășura activitățile, cafeaua poate fi bună doar în aparență. Pe de-o parte este adevărat că o cantitate mică, servită dimineața, poate să ne crească nivelul de energie, însă, în momentul în care se ajunge la 3-4 cești pe zi, încep să apară și urmările: stare de agitație, nervozitate și insomnii.

Esențial în pregătirea noastră pentru treburile zilnice pe care le avem de făcut este somnul. Un somn odihnitor trebuie să dureze minimum 7-8 ore, camera să fie bine aerisită, temperatura să nu fie prea ridicată, iar oprirea aparatelor electronice să se facă cu cel puțin două ore înainte de a ne pune în pat. Mai mult, hidratarea este un gest pe cât de simplu, pe atât de neglijat de unele persoane, întrucât un nivel scăzut de energie este asociat cu o hidratare care lasă de dorit. De aceea, dimineața la trezire se recomandă să bem un pahar de apă, care ne va oferi puterea necesară pentru a ne începe ziua în forță.

În această emisiune, subiectele urmăresc:

  • Care sunt motivele pentru care uneori simțim că nu avem energie?
  • Ce alimente trebuie să consumăm și să evităm pentru a avea energie?
  • Ce legătură există între tiroidă și nivelul de energie?
  • Cum ne păstrăm un nivel constant de energie?

Urmăriți întreaga emisiune de la începutul acestui articol și luați-vă doza de informație necesară pentru a ști cum să vă păstrați energia pentru întreaga zi.

Vizionare plăcută!

Etichete articol:
dietăenergiehidratarevideo
Articolul anterior
Mentalitatea și rutina femeilor de succes
Articolul următor
Învață să detectezi minciuna!
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
NutrițieTrăiește sănătos cu SimonaVideo