Coronavirus, Trăiește sănătos cu Simona, Video

Recuperarea post-COVID-19

Autor:

În ultima vreme, din cauza apariției coronavirusului, în afară de faptul că am observat că fiecare persoană reacționează diferit la contactul cu acesta, toată lumea vorbește despre cum este implicat ARN-ul în momentul în care ne infectăm cu coronavirus.

Vezi toate articolele despre:
coronavirusimunitateinflamațieSARS-Cov-2video

În general, virusurile ARN influențează foarte mult sistemul nervos, fapt pentru care, în cazul în care te-ai infectat cu SARS-Cov-2, la început, boala se manifestă prin dureri în corp, de la stare de amețeală și de rău până la durere de cap. Ulterior, pot apărea și alte probleme, precum: insomnie, stări de agitație, tulburări de echilibru, stări de slăbiciune sau chiar probleme de memorie, inclusiv în cazul persoanelor tinere. Dr. Anca Mihalcea, medic specialist geriatrie-gerontologie, cu competență în homeopatie, explică în emisiunea Simonei Dragomir cele mai importante informații despre coronavirus, dar și despre cum ar trebui să se desfășoare recuperarea, în acest context.

Elementul central atunci când vine vorba despre acest virus este faptul că produce inflamație. Tocmai din acest motiv, unele persoane reacționează mai bine atunci când iau contact cu acesta, iar altele trec printr-o mare suferință. Inflamația este factorul comun al foarte multor boli, printre care amintim: dermatita, bolile intestinale, diabetul, chiar și depresia, care pot duce la un dezechilibru al microbiomului, care la rândul lui să afecteze neurotransmițătorii. De aceea, administrarea a cât mai multe extracte cu efect imunomodulator, antiinflamator, este esențială. Printre acestea se numără și suplimentul alimentar, Curcumin, curcumina fiind pigmentul galben din rădăcina de turmeric, cu excelente proprietăți antioxidante, antiinflamatoare etc.

Urmăriți mai multe detalii și sfaturi în materialul video aflat la începutul acestui articol.

Vizionare plăcută!

Etichete articol:
coronavirusimunitateinflamațieSARS-Cov-2video
Articolul anterior
Dieta și silueta de vară – Prezență „caniculară“ în anotimpul cald
Articolul următor
Dacă tu te consideri inferior, vei fi considerat inferior
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
CoronavirusTrăiește sănătos cu SimonaVideo