Slăbire, Trăiește sănătos cu Simona, Video

Dieta și silueta de vară – Prezență „caniculară“ în anotimpul cald

Autor:

Avem câteva kilograme în plus, visăm la acel „beach body”, ținem o dietă scurtă, arătăm cum ne place pe timpul verii, iar toamna începem să punem la loc ce am dat jos și să fim iar nemulțumiți cu corpul nostru.

Vezi toate articolele despre:
dietăNutrițieslăbirevideo

Dacă vă sună cunoscut acest scenariu și, mai mult decât atât, îl repetați în fiecare an, cu conștiinciozitate, urmăriți emisiunea Simonei Dragomir, care discută alături de Carmen Brumă despre dietă și un stil de viață sănătos, nu doar vara.

Pentru că în timpul anului, multe persoane tind să muncească foarte mult și să uite de necesitatea de a se relaxa, în momentul în care se pregătesc să meargă în concediu, simt nevoia de a se pregăti temeinic, fie că își cumpără anumite articole vestimentare, fie că își doresc să facă o schimbare la nivelul corpului. Aici intervine adoptarea unui program format din alimentație sănătoasă și mișcare, ce garantează un aspect fizic, dar și un corp sănătos, pe tot parcursul anului.

Există perioade în care simțim nevoia de a mânca ceva dulce, de la ciocolată la înghețată sau tort. Un mic truc este acela de a avea o esență sau un ulei esențial de vanilie, pe care să îl mirosim și care să diminueze senzația de poftă, alături de, bineînțeles, o minte setată pe acest obiectiv, de a uita de și de a nu avea nevoie de dulce. Mai mult, o altă modalitate de estompare a poftelor, iar aici intră și alimentele sărate, este aceea de a observa dacă într-adevăr stomacul este gol și cere de mâncare sau pur și simplu intervine plictiseala sau mâncatul compulsiv, din cauza stresului. În acest caz, este recomandat mai întâi să bem lichide, iar apoi, dacă senzația de foame persistă, să verificăm dacă nu cumva corpul chiar are nevoie de hrană.

Din această emisiune veți putea afla:

  • Ce se schimbă în corpul nostru în anotimpul cald?
  • Cum se modifică preferințele alimentare vara?
  • Care sunt inamicii la care nu te aștepți din dieta specifică verii?

Urmăriți întreaga emisiune aflată la începutul acestui articol și pregătiți-vă pentru concediul la care visați.

Vizionare plăcută!

Etichete articol:
dietăNutrițieslăbirevideo
Articolul anterior
Arta manifestării dorințelor
Articolul următor
Recuperarea post-COVID-19
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
SlăbireTrăiește sănătos cu SimonaVideo