Luana Show, Psihologie, Video

Gimnastica matinală tibetană

Autor:

Sunt multe feluri în care îți poți începe ziua, și fiecare mod atrage o altă energie și un alt rezultat. Îți propun gimnastica tibetană, care nu îți va lua mai mult de câteva minute, dar care va avea un efect deosebit asupra stării tale fizice și psihice. Pe termen lung, îl putem considera un program de întinerire, iar dacă dorești să începi să te autodisciplinezi cu ocazia unei schimbări de lifestyle, este un minunat instrument.

Vezi toate articolele despre:
frumusețeLuana Ibackarelaxarevideo
  1. După ce te trezești, continuă să stai culcat încă 5 minute cu ochii închiși. Apoi masează-ți urechile cu ajutorul degetului arătător, mijlociu și mare. Trebuie să masezi de sus în jos, de 30 de ori.
  2. Pune-ți palmele pe frunte. Masează zona dintre sprâncene de 30 de ori. Acest exercițiu poate fi folosit și atunci când ai dureri de cap.
  3. Strânge mâna în pumn și masează cu ajutorul încheieturilor degetelor mari ochii, dinspre nas – spre urechi. Repetă exercițiul de 15 ori. El îți va îmbunătăți vederea și circulația sângelui spre creier.
  4. Pune palma dreaptă la nivelul glandei tiroide, iar cea stângă deasupra. Masează gâtul de sus în jos, de 30 de ori.
  5. Stând culcat, inspiră și expiră în ritmul tău, umflându-ți burta timp de 30 de ori. Acest exercițiu este eficient pentru înlăturarea disfuncționalităților sistemului digestiv.
  6. Stai culcat pe spate. Când inspiri, ridică spre piept genunchiul drept, iar când expiri, pe cel stâng. Repetă exercițiul de 15 ori.
  7. Pune mâna dreaptă pe plexul solar, iar cea stângă deasupra. Fă mișcări în formă de cerc, în direcția acelor ceasornicului, de 30 de ori.
  8. Întinde picioarele, pune mâinile pe ceafă. Când inspiri – ridică picioarele, când expiri – coboară-le. Repetă asta de 10 ori. Acest exercițiu este foarte util pentru coloana vertebrală.
  9. Așează-te pe marginea patului, cu ochii deschiși. Pune piciorul stâng pe genunchiul drept. Masează-ți talpa stângă cu încheieturile degetelor. Masează la fel și cealaltă talpă. Repetă exercițiul de 30 de ori. Acesta stimulează toate organele, întrucât este bine știut că în tălpi le avem reprezentate pe toate. Fiecare picior reflectă organele de aceeași parte, în cazul organelor pereche.

Dacă ai să iei această pastilă de bună, ai să observi cum trezești întregul corp, din creștet până în tălpi, la o energie nouă, care îți va folosi întreaga zi.

Orice nou program care ți se pare potrivit, însoțește-l de întregul tău entuziasm și implicare și ai să observi cum și alte resurse de calitate – fie ele hrană, experiențe, persoane – se vor asocia în mod natural cu ceea ce faci.

Etichete articol:
frumusețeLuana Ibackarelaxarevideo
Articolul anterior
Vrei să fii atractiv și să îți păstrezi relațiile?
Articolul următor
Talia subțire – o proporție matematică
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Luana ShowPsihologieVideo