Luana Show, Slăbire, Video

Talia subțire – o proporție matematică

Autor:

Frumusețea clasică este un concept foarte slăbit. În timpuri și epoci diferite, standardele de frumusețe s-au schimbat destul de mult. În industria modei de azi nu mai sunt apreciate doar femeile cu fețe perfecte, trase ca prin inel, sau cu măsuri de tip 90-60-90, ci și fetele cu o înfățișare neobișnuită, care au trăsături originale. În prezent, modelele distrug toate stereotipurile cu care suntem obișnuiți și ne arată că frumusețea este subiectivă și că fiecare dintre noi este frumos în felul său.

Vezi toate articolele despre:
beauty helpfrumusețeLuana Ibackavideo

Să luăm, de exemplu, un tip de frumusețe de film a secolului al XX-lea – Sophia Loren – o siluetă înaltă, bine dezvoltată, picioare lungi, talie pronunțată. Măsurând circumferința taliei și a șoldurilor acestui tip de siluetă, vom observa că talia este 7/10 din mărimea șoldurilor, deci raportul talie șold este este 0,7. Această proporție este înrădăcinată în creierul masculin ca simbol al feminității, fertilității, în concluzie – al supremei atractivități. Cu cât se trece de la o formă de pară la o formă de măr a siluetei – adică talia este aproape egală cu șoldurile – magnetismul scade, femeia pare mai puțin fertilă și chiar unele studii arată că acest tip de femei au un nivel mai scăzut de estrogen.

De ce spun toate aceste lucruri, puțin matematice, într-un material despre frumusețe? Pentru că multe femei îmi cer tot felul de idei sau tipsuri, care să le facă să se simtă mai frumoase. Și chiar dacă te-ai născut cu șolduri late sau ești mai plinuță, primele exerciții despre care aș aduce vorba, ar fi cele care te fac să ai o talie mai subțire. Sunt sigură că ați văzut reclamele acelea cu modele grăsuțe, care aveau o atractivitate aparte, tocmai pentru că proporția între talie și șolduri era sub 1, respectiv aproape de 0,7. Cam cum spuneam mai devreme, când am amintit-o pe Sophia Loren.

Dacă vorbim despre exerciții speciale pentru subțierea taliei, ai putea încerca să ridici greutăți deasupra capului sau să te așezi în poziție de flotare și îți strângi picioarele sub tine, pe rând. Fă exerciții cardio și ai grijă de echilibrul hormonal. Uită de senzația de sațietate, mănâncă mereu ca și când ai purta un corset pe tine.

Zona taliei este cea mai îngustă zonă a corpului tău, astfel că, dacă o vei accentua, vei atrage atenția asupra siluetei tale și vei părea mai subțire și mai înaltă. Dacă zona brațelor tale și umerii vor fi mai bine lucrați, vei amplifica iluzia de talie mai mică. Șoldurile nu ai cum să le îngustezi prea ușor, deci lucrează cât mai eficient antrenamente de subțiere a taliei. Pastila cea bună este pentru tine, dacă vrei să asimilezi informații de calitate despre cum îți poți îmbunătăți viața, pe toate planurile. Menținerea unei siluete atrăgătoare nu ține doar de aportul de calorii și de sport, ci și de calitatea alimentelor consumate și de suplimentarea ingredientelor necesare menținerii unor țesuturi hidratate, ferme: colagen, acid hialuronic, MSM, vitamina C, ceramide. Beauty Help, de la Zenyth, oferă beneficiile unei formule naturale complete – 9 în 1 – pentru menținerea unui organism tânăr, armonios și atrăgător pentru cât mai mult timp.

Etichete articol:
beauty helpfrumusețeLuana Ibackavideo
Articolul anterior
Gimnastica matinală tibetană
Articolul următor
Obiceiuri toxice care îți pot distruge viața!
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Luana ShowSlăbireVideo