Luana Show, Psihologie, Video

Vrei să fii atractiv și să îți păstrezi relațiile?

Autor:

Nu s-a găsit rețeta miraculoasă cu ajutorul căreia orice relație de dragoste să aibă succes, chiar dacă la început, într-un mod miraculos, ne atragem fizic. Un cuplu este format din două entități fizice și spirituale diferite, care au în spatele lor propria istorie.

Vezi toate articolele despre:
frumusețeLuana Ibackavideo

Fiecare partener trăiește anumite schimbări necesare evoluției sale, iar odată cu acestea, se schimbă și asteptările pe care le avem de la cel de lângă noi… Dar, în pofida tuturor provocărilor, suferinței și extazului pe care le experimentăm într-o relație, un lucru rămâne cert: fericirea nu poate fi construită doar pe fundamentul atracției fizice.

Mult mai important e să simți o atracție sufletească, aceea pe care de obicei nu o poți explica în mod rațional. Acea atracție va aduce armonia și în vremurile bune, și în cele grele. Conceptul de frumusețe interioară, atât de ridiculizat deseori, este cel care reprezintă fundația relațională într-un cuplu, dar și în prietenii sau relații cu membrii familiei.

În acest sens, am să enumăr top 3 calități psiho-emoționale care sunt foarte importante pentru a fi atractiv și pentru a păstra o relație de iubire!

1. Încrederea în sine

Azi avem idealuri de frumusețe supraumane, iar editarea exagerată a imperfecțiunilor din fotografii arată cât de nemulțumiți sunt oamenii de  aspectul lor fizic. O femeie, dar și un bărbat care nu se îndoiesc de frumusețea și atractivitatea lor naturală, rămân persoane extrem de atrăgătoare pentru partenerii lor. Cine își dorește alături pe cineva veșnic nemulțumit sau preocupat exagerat de felul în care arată?

2. Capacitatea de a asculta

Te îndrăgostești și rămâi lângă acela sau aceea care are răbdarea să te asculte cu interes. Se consideră că un bărbat ar trebui să poată asculta o femeie, ele fiind vorbărețe și etern atotștiutoare, dar această regulă funcționează și invers. Vedem în jur cum femei mai puțin spectaculoase fizic, au parteneri minunați, și asta pentru că știu să îi asculte și să îi susțină moral. Atunci concluzionezi că ai găsit persoana în care să poți avea încredere.

3. Capacitatea de a fi prezent

Ne-am obișnuit să ne analizăm constant trecutul sau să ne preocupăm exagerat de viitor, uitând de viața prezentă. Adică fix de acel „acum” în care mă pot implica 100% într-o discuție, în plimbare, poate o atingere, sau chiar momentele în care ne hrănim sau ne iubim. În relații, este deosebit de important ca partenerii să nu fie atașați de obișnuințele trecute sau de îngrijorările viitoare, pentru că uită să te implice în surpriza clipei de acum, din care poți face o nouă creație, o operă de artă sau… ceva fără nicio importanță. Când nu ești prezent, ai și tendința să compari, să te plângi, să faci scenarii, să–ți arăți slăbiciuni și nesiguranță. Dacă vrei să fii atractiv și prezent în relații, e clar că ai nevoie de o sănătate bună: fizică și psihică. De aceea îți oferim mereu câte o pastilă bună!

Etichete articol:
frumusețeLuana Ibackavideo
Articolul anterior
Consumați suplimente alimentare în cunoștință de cauză!
Articolul următor
Gimnastica matinală tibetană
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Luana ShowPsihologieVideo