Recenzii

Să trăim sănătos fără toxine

Autor:
Niciun comentariu
Timp citire aprox: 2 minute

Te gândești să urmezi o cură de detoxifiere primăvara aceasta? Descoperă ghidul fundamental „Să trăim sănătos fără toxine”, de dr. Robert Morse, fondatorul Școlii Internaționale pentru Detoxifiere.

Vezi toate articolele despre:
detoxifieredr. Robert Morserecenziitoxine

Dr. Robert Morse, lider al medicinei naturopate în SUA, a scris această carte bazându-se pe 30 de ani de experiență clinică și observații ale miilor de oameni care au trecut prin programele terapeutice pe care le-a dezvoltat pentru detoxifiere sau tratare a unor boli. Studiile și rețetele lui au ajutat numeroși pacienți să învingă diabetul, cancerul sau alte boli grave.

În societatea actuală, mulți oameni trăiesc pentru a mânca. „V-aș propune să începeți prin a medita asupra ideii de a mânca pentru a trăi. Iar prezenta carte vă va demonstra cum trebuie să procedați”, afirmă dr. Robert Morse. Alimentele pe care le consumăm au un efect direct asupra stării de sănătate, adevăr pe care autorul îl demonstrează pe larg în paginile cărții.

Volumul reprezintă un ghid al alimentelor și plantelor medicinale pentru detoxifiere și regenerare celulară completă. Iată ce puteți descoperi în cuprinsul cărții:

  • Efectele detoxifierii asupra sănătății
  • Ce este regenerarea celulară
  • Care sunt alimentele și plantele medicinale cele mai potrivite pentru curățarea organismului și vindecarea bolilor
  • Cum poate fi înlăturat orice dezechilibru din organism
  • Formulele celor mai eficiente remedii din plante
  • Rețete pentru preparate din alimente crude

„Această carte vă invită într-o călătorie, pe parcursul căreia vom face numeroase escale. Veți învăța despre specia din care face corpul fizic, cum funcționează organismul uman și care este natura bolii. Iar, în cele din urmă, veți descoperi ce este sănătatea”, susține dr. Robert Morse.

„Să trăim sănătos fără toxine” vă ajută să stabiliți un regim alimentar în deplină armonie cu procesele anatomice. Important este să vă acordați timpul și efortul necesar autodisciplinării pentru a vă menține sănătatea prin intermediul detoxifierii!

Puneți suflet, autodisciplină și spirit în acest efort. Detoxifierea va deveni unul dintre cele mai importante lucruri pe care le faceți pentru propria sănătate. „Faceți totul cu plăcere și bucurați-vă de tot ceea ce întreprindeți în viață”, ne sfătuiește dr. Robert Morse.

Etichete articol:
detoxifieredr. Robert Morserecenziitoxine
Articolul anterior
„Creierul se transformă. Experiențele neuroplasticității” – capacitățile miraculoase ale creierului
Articolul următor
Cum să ne ferim de toxinele din alimentație – Metoda Food Babe

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria: Recenzii

Te-ar putea interesa și: