Recenzii

„Soluții contra autoimunității”, cartea care schimbă modul de abordare a bolilor autoimune

Autor:
Niciun comentariu
Timp citire aprox: 2 minute
Vezi toate articolele despre:
autoimunitateimunitateinflamațiesfaturitoxine

Bolile inflamatorii și autoimune afectează sute de milioane de oameni la nivel mondial, iar numărul acestora este în continuă creștere. Fie că te afli printre cei care se luptă direct cu o boală autoimună, fie că vrei să previi apariția ei, fie că vrei să ajuți pe cineva care suferă de o astfel de problemă, atunci cartea „Soluții contra autoimunității” este pentru tine.

Dr. Amy Myers, lider al medicinei funcționale din SUA, oferă în această carte, apărută la Editura Paralela 45, o abordare integrativă pentru prevenirea și stabilizarea unei game largi de simptome și boli: tiroidite autoimune, alergii, psoriazis, obezitate, astm, boli cardiovasculare, fibromialgie, lupus, sindromul colonului iritabil, migrene cronice, colită ulcerativă, sclerodermie, scleroză multiplă, poliartrită reumatoidă, sindromul oboselii cronice și multe altele.

În paginile cărții veți descoperi „Metoda Myers” – un program terapeutic de 30 de zile, cu ajutorul căruia veți învăța cum să adoptați o dietă și un mod de viață sănătoase, precum și suplimente alimentare de calitate pentru a preveni sau a combate simptomele bolilor inflamatorii și autoimune. Dr. Amy Myers demonstrează de ce schimbarea dietei și vindecarea tractului digestiv sunt lucruri extrem de importante pentru pacienții cu autoimunitate.

„O să te ajut să îți controlezi propria sănătate, făcând alegeri care îți vor susține organismul și te vor menține plin de energie și în cea mai bună formă”, promite dr. Myers.

Metoda Myers este ușor de urmat, luptă cu întregul spectru al bolilor autoimune și învinge bazându-se pe patru piloni:

  • Vindecarea sistemului digestiv.
  • Eliminarea alimentelor care perturbă buna funcționare a organismului.
  • Reducerea cantității de toxine din organism.
  • Vindecarea infecțiilor și reducerea stresului.

De-a lungul anilor, dr. Amy Myers a tratat mii de pacienți cu acest mod de abordare și s-a tratat inclusiv pe ea însăși, diagnosticată fiind cu o boală autoimună. Peste 80% din cazurile de vindecare din clinica dr. Myers se datorează protocolului antiinflamator creat de ea.

„Acest protocol de 30 de zile este știință pură și condensată – un program simplu, pas cu pas, care poate fi urmat cu ușurință de oricine și care, totuși, întruchipează întreaga strălucire și complexitate a modului în care medicina funcțională vede organismul uman”, afirmă autoarea.

Metoda Myers se bazează pe o idee simplă: alimentele sunt medicamente. „Dacă mănânci alimente de care corpul tău are nevoie și le eviți pe cele nepotrivite pentru el, poți obține starea vibrantă și energică de sănătate care este dreptul tău din naștere”, se arată în carte. Metoda Myers include, de asemenea, suplimente nutritive ce ajută la vindecarea intestinului, stimularea funcțiilor sistemului imunitar, detoxifierea organismului și un bun echilibru al florei bacteriene.

Această carte vă poate ajuta dacă:

  • aveți o boală autoimună;
  • suferiți de sindromul oboselii cronice, de fibromialgie, de autism sau de o altă condiție medicală strâns legată de bolile autoimune;
  • vă aflați în spectrul predispoziției pentru dezvoltarea unei boli autoimune, riscați să dezvoltați boli autoimune din cauza dietei, a stilului de viață sau a moștenirii genetice.
Etichete articol:
autoimunitateimunitateinflamațiesfaturitoxine
Articolul anterior
Cartea „Sindromul GAPS“, autor Dr. Natasha Campbell McBride
Articolul următor
„Codul greutății corporale“ – secretul unui corp sănătos

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria: Recenzii

Te-ar putea interesa și: