Sănătate

Ghidul Dr. Jensen pentru detoxifiere intestinală

Autor:
Niciun comentariu
Timp citire aprox: 3 minute
Vezi toate articolele despre:
Biblioteca Ziarul de Sănătatedetoxifiereediție printNr. 2 ediție print

„Ghidul Dr. Jensen pentru detoxifiere intestinală“, autor dr. Bernard Jensen, este o carte tulburătoare care vă va schimba concepția asupra sănătății, în general, şi asupra colonului, în special. Dr. Bernard Jensen a scris această carte după o viață dedicată terapiilor naturiste, după zeci de ani de cercetare a toxicității colonului şi de tratare a pacienților cu probleme intestinale.
Cartea este un bestseller internațional, vândut în peste 1 milion de exemplare în întreaga lume, este o carte care a modificat paradigme și vă poate face să priviți cu alți ochi anumite aspecte ale tratamentului prin nutriție. Și datorită acestei cărți, Dr. Bernard Jensen a fost numit „părintele detoxifierii intestinale“.

Dr. Jensen demască duşmanii colonului

„Nevoia de detoxifiere şi curățare a organismului nu a fost niciodată mai mare ca acum. Oamenii de astăzi sunt afectați de toxine cum n-au fost niciodată în istorie“, semnalează dr. Jensen. Cele mai multe toxine se acumulează în colon, care în timp se transformă în „groapa de gunoi“ a organismului. Rezultatul toxicității intestinale este autointoxicarea organismului. Autointoxicarea apare atunci când organismul absoarbe prea mult din propriile reziduuri toxice şi reprezintă rezultatul unei diete sărace în fibre şi al unei funcționări defectuoase a colonului. În afară de acestea, Dr. Jensen demască şi alți duşmani ai colonului: stresul, sedentarismul, automedicația şi chiar toaleta modernă. Văzută ca un simbol al confortului şi nivelului ridicat de trai, toaleta modernă este incriminată pentru numeroase probleme ale colonului şi nu numai: constipația, hernia, venele varicoase, hemoroizii, apendicita.

Detoxifierea poate rezolva până la 80% din problemele de sănătate

Indiferent de afecțiune, colonul este primul organ care trebuie ajutat, cu atât mai mult cu cât 70%-80% din imunitate depinde de buna funcționare a colonului. Dr. Jensen a demonstrat că există o legătură reflexă între afectarea anumitor porțiuni ale colonului şi afecțiuni ale altor organe, altfel spus starea de sănătate poate fi îmbunătățită în până la 80% din cazuri prin cure periodice de detoxifiere intestinală. Nu doar constipația sau alte probleme digestive, ci şi ficatul obosit, unele tipuri de migrene, astmul bronşic, acneea, unele forme de psoriazis, unele eczeme, artritele, chiar mirosul neplăcut al corpului răspund foarte bine la o cură de detoxifiere intestinală.

Dr. Jensen: Cazuistică uluitoare

Cazuistica prezentată de Dr. Jensen în cartea sa este uluitoare: astm bronşic ameliorat prin detoxifierea colonului, cazuri de persoane cu dureri articulare sau artrită a căror stare de sănătate s-a îmbunătățit după o cură de detoxifiere, chiar cazul unei tinere cu aritmii frecvente, care s-au redus prin curățirea colonului şi modificarea dietei. Probabil nu v-ați gândit niciodată că între toxicitatea intestinală şi banala răceală, febră, ochii obosiți, chiar depresie sau epilepsie există vreo legătură. Dr. Jensen demonstrează această legătură prin cazuri concrete tratate cu ajutorul detoxifierii intestinale.
Toate acestea ne conduc la o concluzie pe care nici nu am fi bănuit-o la începutul cărții: „Îngrijirea colonului este adesea cheia către sănătate sau boală a unei persoane“.

Colonul, regele organelor

„Sănătatea nu reprezintă totul în viață. Dar fără sănătate, totul nu valorează nimic.“ Dr. Bernard Jensen
„Ghidul Dr. Jensen pentru detoxifiere intestinală“ este cartea din care veți înțelege de ce detoxifierea este primul pas către sănătate, iar colonul este regele organelor, de sănătatea căruia depinde sănătatea întregului organism. Este o carte de citit cu sufletul la gură şi de dat mai departe, o carte care vă va dezvolta o perspectivă cu totul nouă asupra sănătății şi igienei intestinale.
„Eu cred în educație, nu în medicație. Lipsa timpurie a educației va necesita medicație pe măsură ce timpul trece!“, concluzionează dr. Bernard Jensen.
Ghidul Dr. Jensen, autor dr. Bernard Jensen, București 2011

Etichete articol:
Biblioteca Ziarul de Sănătatedetoxifiereediție printNr. 2 ediție print
Articolul anterior
De ce este numit Alzheimerul diabet de tip 3?
Articolul următor
Soluția Sinatra. Cardiologie metabolică

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria: Sănătate

Te-ar putea interesa și: