Sănătate

Ziarul de Sănătate devine Hello Sănătate TV!

Autor:
Niciun comentariu
Timp citire aprox: 2 minute

Hello Sănătate TV se dorește a fi o televiziune inspirațională și motivațională, o televiziune educațională, o televiziune care oferă informații esențiale pentru sănătatea noastră. Hello Sănătate TV – televiziunea stilului de viață sănătos!

Vezi toate articolele despre:
hellosanataterecomandarevideo

Cu toții ne dorim să fim mai sănătoși. Pentru aceasta trebuie în primul rând să ne asumăm responsabilitatea pentru propria sănătate, să căutăm și să ne informăm din cele mai sigure surse de educație și să reînvățăm cum să trăim cât mai frumos și sănătos! Ziarul de Sănătate, apărut în 2015, s-a înscris în această direcție a unei educații de sănătate fără compromisuri, bazată doar pe informații cu valoare reală.

Hello Sănătate TV: televiziunea stilului de viață sănătos!

În 2021, Ziarul de Sănătate devine Hello Sănătate TV, televiziunea stilului de viață sănătos. La Hello Sănătate TV îți aducem INFORMAȚIA utilă și corectă pentru stilul tău de viață, INFORMAȚIE de valoare, netabloidizată, nedenaturată, nesupusă comercialului.

Oricât de priceput ar fi un medic, nu va putea mânca în locul nostru, nu va putea dormi pentru noi, nu va putea gândi în locul nostru, nu va putea trăi el viața în locul nostru. La Hello Sănătate TV punem împreună bazele unui stil de viață sănătos.

În ciuda dezvoltării tehnologiei, stilul de viață modern se asociază cu un declin al sănătății la nivel global, cu scăderea calității vieții și chiar reducerea speranței de viață. Prezența bolilor nu indică neapărat lipsa medicamentelor, ci în primul rând, lipsa unui trai sănătos.

Ce este Hello Sănătate TV?

 • MODEL DE EDUCAȚIE: Dintotdeauna, publicul a perceput mass-media sub toate formele sale ca pe un model de educație care continuă educația de acasă, din școală. La Hello Sănătate TV ne dorim să oferim cu un model de educație pentru un stil de viață sănătos, sub toate aspectele sale.
 • EDUCAȚIE AUTENTICĂ: Hello Sănătate TV își propune să ducă educația pentru sănătate la un alt nivel: la nivelul educației autentice, corecte, cu informații de încredere.
 • INSPIRAȚIE: Hello Sănătate TV este un proiect unic, educațional și inspirațional deopotrivă. Ceea ce ne dorim este să inspirăm publicul printr-un model de stil de viață către a trăi mai sănătos, mai frumos, mai responsabil.
 • O ROMÂNIE MAI SĂNĂTOASĂ: Sănătatea individului depinde de sănătatea societății. Cu Hello Sănătate TV încercăm să contribuim la o societate mai sănătoasă.

Spune și tu Hello Sănătate!

 • SĂNĂTATEA este darul cel mai de preț.
 • SĂNĂTATEA este cea mai frecventă urare.
 • SĂNĂTATEA este salutul de întâlnire sau despărțire.
 • SĂNĂTATE spunem când ciocnim un pahar sau când strănutăm.
 • SĂNĂTATE este binecuvântarea pe care o dăm când vedem un copil mic.
 • SĂNĂTATEA este prezentă în toate rugăciunile noastre.
 • SĂNĂTATEA este starea de armonie completă între corp, minte și spirit.

Sănătatea nu depinde atât de bani, cât de stilul nostru de viață!

Sănătatea depinde de noi! Spune și tu Hello Sănătate și alătură-te comunității oamenilor informați și sănătoși!

Etichete articol:
hellosanataterecomandarevideo
Articolul anterior
L-teanina sau cum să îți îmbunătățești starea de spirit în mod natural
Articolul următor
Identificarea sarcinilor cu risc

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria: Sănătate

Te-ar putea interesa și: