Exerciții fizice și sport, Luana Show, Video

Corp de invidiat: Fără durere, fără aparate, fără compromisuri?

Autor:

Deși ne-am obișnuit să discutăm despre fitness și îngrijire corporală mai ales atunci când se apropie vremea costumelor de baie, ocolim din nou tiparele. Și nu oricum, ci alături de Luana Ibacka și invitatul ei la Ziarul de Sănătate, Iulian Dinu – general manager Fitness Education School. Cu alte cuvinte, cum îmbinăm antrenamentul fizic, nutriția și suplimentele alimentare în procesul de slăbire și tonifiere al întregului organism?

Vezi toate articolele despre:
frumusețeslăbiresportvideo

Înainte de a intra într-un proces de remodelare corporală, avem nevoie de un proces de „remodelare” a perspectivei asupra situației de ansamblu. Suntem tentați să credem că numărul de kilograme este cel care ne indică starea de mai bine sau mai rău din punct de vedere fizic. Ei bine, greutatea este, din anumite puncte de vedere, doar un număr. Ceea ce contează este de fapt modul în care îți lucrezi musculatura, proporțiile dintre masa musculară și grăsime, gradul de hidratare a organismului.

Prin urmare, nu vă mirați dacă, în cadrul unei inițiative de remodelare corporală, kilogramele vor rămâne aceleași sau chiar vor crește. Ideal este să avem un aspect sănătos, articulat, armonios, nu să atingem praguri iluzorii de greutate perfectă.

Despre când și ce este bine să consumăm înainte și după sală, care sunt activitățile fizice potrivite pentru copii și care sunt suplimentele potrivite în funcție de efectele pe care doriți să le obțineți, puteți afla din materialul VIDEO de mai sus!

Etichete articol:
frumusețeslăbiresportvideo
Articolul anterior
Remedii naturale în afecțiunile digestive de toamnă
Articolul următor
Dr. Ana Maria Apostol: Răceală vs. Alergie?
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Exerciții fizice și sportLuana ShowVideo