Recenzii

Dean del Sesto: Schimbă-ți modul de gândire

Autor:
Niciun comentariu
Timp citire aprox: < 1 minut

Cartea „Schimbă-ți modul de gândire“ este scrisă pentru toţi cei care vor să evolueze, să aibă o viaţă mai bună şi succes pe plan personal sau profesional. Autorul Dean del Sesto propune o antologie de idei extrem de valoroase, care remodelează mintea şi provoacă modul de gândire.

Vezi toate articolele despre:
cărțistres

Fiecare idee poate fi aplicată imediat în viaţa de zi cu zi, făcând din cartea „Schimbă-ți modul de gândire“ o resursă utilă şi o sursă valoroasă de inspiraţie şi de motivaţie, într-o lume în care lucrurile se desfăşoară într-un ritm extrem de rapid. Nu trebuie să te mulţumeşti cu ideea că viaţa ta va fi şi mâine la fel ca azi. Redefineşte-ţi existenţa pe toate planurile!

„Cartea de faţă ne trezeşte la realitate, făcându-ne să ne analizăm şi să ne schimbăm tiparele de zi cu zi, cele care ne blochează în mediocritate şi care contribuie la acumularea frustrărilor. De la relaţiile personale la cele de afaceri, adaptată la ritmul şi identitatea fiecăruia dintre noi, ea ne oferă adevărate mostre de înţelepciune, care ne inspiră şi ne ajută să ne schimbăm modul de gândire, dar şi să avem o viaţă mult mai plină de însemnătate şi de satisfacţie“, arată Helen Steinkamp, cofondatoarea platformei Marketplace Women.

Etichete articol:
cărțistres
Articolul anterior
Jim Stovall: Arta productivității
Articolul următor
Dr. Jason Fung: Codul diabetului. Cum prevenim sau vindecăm diabetul de tip 2

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria: Recenzii

Te-ar putea interesa și: