Sănătate

Detoxifierea de primăvară: Drumul spre starea ta de bine

Autor:
Niciun comentariu
Timp citire aprox: 4 minute
Vezi toate articolele despre:
detoxifierehello sanatate

Drumul spre starea de bine este o continuă călătorie și, la fel ca orice călătorie, este supusă cerințelor de timp și spațiu. Nu peste mult timp, primăvara își va face simțită prezența pe deplin. În acest anotimp al renașterii, natura este într-o frenezie alertă a schimbării: florile încep să înflorească, copacii capătă noi frunze, iar animalele care au hibernat toată iarna încep să se bucure de vremea blândă de primăvară. După plecarea iernii celei greoaie, este momentul perfect pentru a-ți revigora corpul prin eliberarea toxinelor dobândite în sezonul precedent.

De ce este detoxifierea o idee bună?

Detoxifierea este un proces corporal constant. Cu toate acestea, substanțele toxice din organism amenință să creeze un dezechilibru dacă nu sunt eliminate la timp. Toate tipurile de toxine și poluanți la care suntem expuși zilnic, dar și consumul de alimente procesate și nesănătoase pot bloca sistemele organismului care se ocupă cu detoxifierea și pot împiedica debarasarea eficientă a acestor toxine. Acestea afectează organele corpului în încercarea disperată de eliminare și cresc riscul apariției bolilor precum cancerul.

Știați că Organizația Mondială a Sănătății arată că în 60%-80% dintre cazurile de cancer sunt implicate substanțe toxice, care se acumulează într-un organism cu nevoie acută de detoxifiere?

Reacțiile frecvente ale unei astfel de toxicități a organismului pot provoca oboseală, boli ale pielii, dureri musculare, migrene, constipație, indigestie, probleme de concentrare și chiar probleme de respirație. Aceste simptome sunt semne că organele vitale din corp nu funcționează la nivel optim și este recomandată efectuarea unei cure de detoxifiere pentru a restabili echilibrul în sistemul organismului tău, pentru a-ți îmbunătăți starea de sănătate și pentru a-ți crește nivelul de energie, în acord cu renașterea la care participăm în anotimpul primăverii.

Redescoperă bucuria vieții sănătoase!

O stare de sănătate bună este un dar pe care ți-l faci singur. Acesta este motivul pentru care a avea grijă de corpul tău este esențial dacă vrei să te bucuri cu adevărat de viață. Alegerea de a face o schimbare în viața ta, cum este o cură de detoxifiere la început de primăvară, te poate ajuta să ai un sistem imunitar puternic, care să îți sprijine întreaga activitate. O detoxifiere eficientă trebuie să includă consumul de alimente de calitate, evitarea alimentelor cu potențial nociv și toxic, asigurarea unei hidratări optime și folosirea de suplimente alimentare naturale, de cea mai bună calitate, pentru a sprijini activ procesul de detoxifiere. Această abordare holistică a detoxifierii îți va aduce avantaje pe toate planurile, te va ajuta să-ți recapeți sănătatea trupului și a minții, pentru a te putea bucura pe deplin de fiecare clipă a vieții tale. Acestea fiind spuse, să urăm bun venit primăverii și scopului nostru de a ne reînnoi și de a trăi o viață sănătoasă și fericită!

Minighid de detoxifiere naturală a organismului tău

Detoxifierea trebuie să fie nu doar un cuvânt la modă astăzi, ci un mijloc eficient de obținere a sănătății. Trăim într-o lume plină de substanțe chimice, acestea regăsindu-se în apă, în aer și în aproape tot ceea ce intră în contact cu omul. Corpurile noastre pot stoca chiar mercur, plumb și alte metale grele, pe care le ingerăm fără să ne dăm seama. Toate aceste toxine care ajung în organismul nostru pe diferite căi ne afectează resursele și sunt o barieră în procesul de creare a unei sănătăți optime. Scopul unei detoxifieri este de a curăța organismul de aceste substanțe străine nefolositoare, cu scopul de a optimiza funcțiile corpului și de a facilita procesul de vindecare.

Știați că 90% dintre bolile cronice se datorează unei disfuncționalități a colonului, după cum avertizează Societatea Regală de Medicină din Marea Britanie?

De cele mai multe ori, am fost învățați să considerăm creierul drept centru al universului nostru. Totuși, ar fi mai corect să oferim acest loc de onoare colonului nostru. În cazul în care intestinul nostru nu funcționează corespunzător, noi nu asimilăm vitaminele, mineralele, carbohidrații sau proteinele. Punctul central al unei cure de detoxifiere este, în primul rând, curățarea intestinelor, care va conduce la curățarea celorlalte organe și a sângelui. În același timp, colonul nostru are nevoie de prebiotice și de probiotice, pentru restabilirea echilibrului florei intestinale, aspect esențial pentru o bună funcționare a întregului organism. O cură de detoxifiere este recomandată de cel puțin două ori pe an și organismul tău îți va fi recunoscător.

Curățarea colonului – primul pas spre detoxifiere

Știați că produsul ColonHelp conține 7 ingrediente atent selecţionate – in, psyllium, coriandru, oregano, chimen, pătrunjel, argilă, care acționează sinergic pentru detoxifierea întregului organism?

Cea mai bună metodă de detoxifiere este curățarea colonului. În colon se acumulează cele mai multe toxine, iar dacă funcția de detoxifiere a acestuia este dereglată, suferă tot organismul din cauza repunerii în circulație a toxinelor. Suplimentele alimentare naturale cu fibre de calitate, cum este ColonHelp, reprezintă formule excelente pentru curățarea tractului intestinal și eliminarea toxinelor. ColonHelp este un produs 100% natural, fabricat în România, pe bază de fibre din semințe de in și tărâțe de psyllium. Aceste fibre asigură o detoxifiere eficientă a organismului, eliminând toxinele care stagnează în colon. Fibrele ColonHelp contribuie la menţinerea stării generale de sănătate, la reglarea tranzitului intestinal, la îmbunătăţirea digestiei, reducerea balonărilor, menţinerea funcţiei normale a ficatului şi la reducerea oboselii. Foarte important este ca la 15-20 de minute după administrarea produsului ColonHelp să bei un pahar mare de apă, iar pe parcursul zilei să consumi cel puțin 2 litri de lichide.

Mișcare și hidratare pentru curățare

Multe toxine sunt stocate în grăsime. Când acestea sunt eliberate în sânge, organismul nostru este suprasolicitat. Prin urmare, este nevoie de multe lichide care să elimine aceste toxine. Deshidratarea poate conduce la acumularea multor toxine în organism, acest lucru sporind și riscul de apariție a constipației, balonărilor, oboselii și a sindromului de colon iritabil.
Mișcarea este o necesitate într-o cură de detoxifiere întrucât stimulează circulația sanguină și ajută la buna circulație a limfei. De asemenea, toxinele sunt eliminate prin transpirație sau respirație în timp ce facem exerciții fizice. Mișcarea și activitatea fizică stimulează procesele metabolice din organism și intensifică funcțiile naturale de detoxifiere. Îmbunătățirea circulației sângelui produce mai mult oxigen pentru întregul sistem gastrointestinal. Acest proces poate proteja împotriva cancerului de colon și a bolilor gastro-intestinale.
Așadar, păstrarea unui colon sănătos este extrem de importantă și poate fi un obiectiv bun pentru următoarea perioadă. Dacă ai început să iei deja măsuri pentru a trăi mai sănătos, cel mai probabil te afli pe drumul cel bun în încercarea de a fi mai fericit și mai sănătos.

Etichete articol:
detoxifierehello sanatate
Articolul anterior
Ce se întâmplă în corpul tău atunci când consumi turmeric?
Articolul următor
De ce este numit Alzheimerul diabet de tip 3?

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria: Sănătate

Te-ar putea interesa și: