Știri

Vrei să te lași de fumat? Accesează GRATUIT Programul Național STOP FUMAT!

Autor:
Niciun comentariu
Timp citire aprox: 2 minute

Dacă te-ai gândit măcar o dată să renunți la fumat, dar nu ai știut de unde să începi, află că există un program GRATUIT în care te poți înscrie. Programul Național Stop Fumat, înființat de Ministerul Sănătății în colaborare cu Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, a ajutat peste 60.000 de români să renunțe la fumat.

Vezi toate articolele despre:
fumatgratuitMinisterul SănătățiiOrganizația Mondială a SănătățiiTelVerde

Pentru persoanele ce își doresc să renunțe la fumat, Ministerul Sănătății, în colaborare cu Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, a înființat în 2007 Programul Național Stop Fumat. Poate că nu știați, dar pe fiecare pachet de țigări găsiți numărul de telefon 0800878673, TelVerde STOP FUMAT, pe care îl puteți apela gratuit dacă aveți nevoie de ajutor pentru a renunța la fumat.

Acest TelVerde face parte din Programul Național Stop Fumat și vă face legătura cu un specialist ce vă poate consilia și oferi mai multe detalii. Tot în cadrul Programului Național Stop Fumat puteți beneficia de consiliere psihologică privind renunţarea la fumat, sub forma unor întâlniri periodice cu un psiholog și de acces la medicamente gratuite ce ușurează procesul de renunțare la fumat.

Programul Național Stop Fumat este susţinut cu ajutorul unei echipe de peste 60 de medici şi psihologi din peste 20 de oraşe din România, iar sfaturile acestora respectă în totalitate recomandările Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, aliniindu-se altor programe de acest gen desfășurate pe tot globul.

Programul Stop Fumat a fost primit cu entuziasm de români și a numărat peste 100.000 de participanți. 60% dintre aceștia au reușit, cu ajutorul specialiștilor, să renunțe la fumat!

Cum vă puteți înscrie în programul Stop Fumat?

Apelați gratuit TelVerde 0800 878 673! Persoanele ce locuiesc în București sunt invitate să participe la grupul de informare ținut în fiecare miercuri, la ora 15:30, la Institutul „Marius Nasta”. Dacă locuiți în alte orașe ale țării, puteți accesa aici lista de specialiști pentru a afla care este cel mai apropiat centru de tratament. Găsiți toate datele de contact ale celui mai apropiat medic specialist tabacolog și/ sau a specialistului psiholog și puteți lua legătura direct cu aceștia pentru a stabili o întâlnire.

Tot pe site-ul oficial al programului găsiți și un chestionar de dependență care vă poate dacă sunteți dependenți de fumat. Chestionarul poate fi accesat aici: http://stopfumat.eu/afla-daca-esti-dependent-de-fumat/

Puteți intra în legătură cu specialiștii din cadrul programului Stop Fumat și accesând pagina de Facebook Fumatul este o boală: https://www.facebook.com/stopfumat.eu/

Peste jumătate dintre cei înscriși în programul StopFumat, chiar și cei mai convinși fumători, au reușit să renunțe pentru totdeauna la țigări. Și tu poți s-o faci! Medicii și psihologii din program te așteaptă, pregătiți să te ajute să faci acest pas decisiv către o viață mai sănătoasă printr-o soluție care și-a dovedit eficiența an de an. Sună-i la TelVerde: 0800 878 673 și întreabă-i cum să începi!

 

Sursă: stopfumat.eu

Etichete articol:
fumatgratuitMinisterul SănătățiiOrganizația Mondială a SănătățiiTelVerde
Articolul anterior
Atenție la uscătoarele de mâini!
Articolul următor
Românii și bulgarii, cei mai înfocați fumători!

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria: Știri

Te-ar putea interesa și: