Trăiește sănătos cu Simona, Video

De ce este Vitamina C preferata sistemului imunitar? – VIDEO

Autor:
Niciun comentariu

Bine v-am regăsit! Sistemul imunitar are un rol vital pentru sănătatea noastră! Este ca un scut de apărare ce trebuie „hrănit“ constant pentru a se menține rezistent și pentru a putea ține bolile la distanță. Știați că vitamina C este preferata sistemului imunitar?

Vezi toate articolele despre:

Nicio zi fără vitamina C!

Vitamina C face parte din categoria vitaminelor solubile în apă, adică aceste vitamine nu pot fi stocate de organism. Și atunci, este bine să consumăm zilnic suficientă Vitamina C pentru a ne menține sistemul imunitar puternic. Asta înseamnă că Vitamina C este suplimentul alimentar ce nu ar trebui să ne lipsească în nicio zi!

Vitamina C, în orice perioadă a anului!

Când avem nevoie de Vitamina C? Nu doar în perioadele reci, când vrem să prevenim apariția infecțiilor respiratorii. Avem nevoie de Vitamina C în orice perioadă a anului pentru întărirea sistemului imunitar, dar și pentru prevenirea îmbătrânirii premature. Mai avem nevoie de Vitamina C și când suntem în convalescență, în stări de oboseală sau în cazurile de suprasolicitare fizică sau intelectuală.

Încearcă acum Vitamina C Premium cu Rodie, bioflavonoide și resveratrol de la Zenyth! Este preferata mea!

De ce vitamina C cu rodie?

De ce cu rodie? Pentru că rodia conține o cantitate uriașă de antioxidanți și vitamina C! Rodia previne îmbătrânirea, protejează rinichii, inima, scade colesterolul rău și îl crește pe cel bun, contribuie la regenerarea ficatului, la reglarea glicemiei și a tensiunii arteriale, iar studiile efectuate au demonstrat că rodia poate reduce semnificativ deteriorarea celulelor creierului, mușchilor și a pielii.

Care este rolul bioflavonoidelor?

De ce cu bioflavonoide? Pentru că Vitamina C + bioflavonoide înseamnă, de fapt, o absorbție mărită a Vitaminei  C!

Bioflavonoidele fac parte dintr-o mare clasă de nutrienți ce sunt prezenți mai ales în coaja fructelor și a legumelor roșii. Ajunse în corp, bioflavonoidele potențează acțiunea vitaminei C contribuind la absorbția acesteia în organism, apără corpul de agenții externi dăunători, au efect antioxidant, antiinflamator și antibacterian, cresc rezistența capilarelor, contribuie la funcționarea normală a sistemului circulator și cardiovascular, mențin elasticitatea pielii și previn îmbătrânirea.

Vitamina C + resveratrol: soluție anti-îmbătrânire!

De ce și cu resveratrol? Pentru a fi o soluție eficientă anti-îmbătrânire! Resveratrolul este un bioflavonoid antioxidant ce se găsește în coaja strugurilor. Studiile efectuate au demonstrat că resveratrolul este capabil să crească durata de viață a celulelor, are efect antiîmbătrânire, este antiinflamator și menține sănătatea inimii, a mușchilor și creierului.

În concluzie: să ne bucurăm de sănătate cu doar o capsulă de Vitamina C pe zi! Vitamina C Premium cu rodie, bioflavonoide și resveratrol de la Zenyth, sub formă de capsule, este ușor de administrat, nu conține îndulcitori artificiali sau aditivi chimici! O capsulă conține 1000 mg vitamina C, doza de atac contra infecțiilor respiratorii. Dacă nu poți înghiți capsula, o poți desface și dizolva într-un pahar cu apă. Detalii găsești pe www.zenyth.ro. Tot aici poți face și comanda! Rămâneți sănătoși și voioși. Pe curând!

Etichete articol:
Articolul anterior
Ai probleme cu somnul? Apelează la melatonină! – VIDEO
Articolul următor
Ce alimente produc sau ajută somnul? – VIDEO
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Trăiește sănătos cu SimonaVideo
Meniu