Advertorial2

ColonHelp Probiotic Forte reface flora intestinală în mod natural

Autor:
Niciun comentariu
Timp citire aprox: 2 minute
Vezi toate articolele despre:
colonediție printfloră intestinalămicrobiomNr. 4 ediție printprebioticeprobiotice

Termeni foarte la modă astăzi, prebioticele și probioticele sunt două lucruri total diferite, dar care au însă un singur scop: sănătatea intestinelor. Pe scurt, prebioticele sunt fibre vegetale specializate, care asigură hrana bacteriilor bune din intestine. Probioticele sunt microorganisme prietenoase care populează tractul digestiv, oferind beneficii în digestie și multe alte procese din organism. Prebioticele și probioticele sunt implicate în bunul mers al digestiei, în reglarea tranzitului, în stimularea imunității. Pentru toate acestea însă se pune problema refacerii echilibrului florei intestinale: creşterea florei de fermentație şi scăderea florei de putrefacție. Dacă flora de fermentație se găseşte într-o cantitate uşor scăzută, este suficient să o hrănim corect pentru a se înmulți şi a-şi reocupa poziția. Pentru aceasta avem nevoie de prebiotice, adică alimente care constituie hrană pentru flora de fermentație. În categoria prebioticelor intră alimentele bogate în fibre solubile: semințe de in, de psyllium, inulină.
Dacă flora de fermentație este intens decimată, nu este suficient să hrănim flora rămasă. Pentru ca numărul bacteriilor bune să crească suficient de repede trebuie să introducem bacterii de fermentație (probiotice) din exterior. Cum se face acest lucru? Prin consumul de alimente sau preparate speciale care conțin un număr mare de astfel de bacterii – iaurturile sau suplimentele cu probiotice.

ColonHelp Probiotic Forte, un produs 2 în 1

probioticforteColonHelp Probiotic Forte este un prebiotic și probiotic natural, recomandat pentru protejarea și refacerea florei intestinale, reglarea tranzitului intestinal (constipație/diaree) și normalizarea frecvenței scaunelor, îmbunătățirea digestiei și reducerea balonărilor, eliminarea toxinelor, menținerea bunei funcționări a sistemului imunitar. Acest produs conține atât prebiotice (inulină), cât și probiotice (5 culturi probiotice: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Bifodobacterium bifidum, Lactobacillus bulgaricus.

20% INULINĂ!!! ColonHelp Probiotic Forte conține 20% inulină, extrasă din rădăcină de cicoare. Inulina este o fibră solubilă cu efect prebiotic, care constituie un suport excelent pentru înmulțirea probioticelor în colon.

Pentru o digestie perfectă, pentru floră intestinală sănătoasă și imunitate puternică, alege ColonHelp Probiotic Forte.

3 miliarde de colonii probiotice

ColonHelp Probiotic Forte conține 3 miliarde CFU (unități formatoare de colonii probiotice)/8 g produs. În general, bacteriile probiotice din produsele comercializate sunt distruse în anumite condiții de căldură, umiditate, lumină. Acest lucru nu se întâmplă în cazul ColonHelp Probiotic Forte. Bacteriile probiotice din produs au viabilitate și biodisponibilitate crescute, asigurate prin microîncapsularea într-o matrice specială, 100% naturală, dublu strat, unul proteic-polipeptidic rezistent la pH-ul acid al stomacului și unul polizaharidic, care conferă stabilitate și protecția împotriva umezelii și căldurii.

Etichete articol:
colonediție printfloră intestinalămicrobiomNr. 4 ediție printprebioticeprobiotice
Articolul anterior
Fibrele alimentare și rolul lor în protejarea colonului
Articolul următor
Spirulina și chlorella: Superalimentele din adâncul apelor

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria: Advertorial2

Te-ar putea interesa și: